SON DAKİKA



Haber > Magazin > Banu Alkan'dan sert sözler!

Banu Alkan'dan sert sözler!

19 Ekim 2020 Pazartesi - 12:28




Bir dönemlerin en popüler oyuncusu olan Banu Alkan, küs olduğu Burcu Esmersoy ile ilgili söylediği sözlerle olay oldu. Sorgu Sual programında ‘ Esmersoy size nasıl davrandı?’ sorusu karşısında gerilen Alkan sinirlerine hâkim olamayarak zehir zemberek konuştu.





Yeşilçam'ın Afrodit'i Banu Alkan yıllara meydan okurcasına kendinden söz ettirmeyi biliyor. Alkan, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan 'Sorgu Sual' programına konuk oldu. Hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yapan Banu Alkan'ın hedefinde bir dönem kavga ettikleri Burcu Esmersoy vardı. Alkan ile Esmersoy geçtiğimiz yıllarda birlikte program çekiminde oldukları sırada gerginlik yaşamış ve kavga etmişlerdi.

''İNŞALLAH TÜRKİYE'YE ÖLÜSÜ GİDER''

Alkan açıklamasında şunları söyledi: ‘Çok yoruldum dediğimde, Burcu bana ‘İnşallah Türkiye’ye ölüsü gider’ dedi. Çok hırslı bir kadın. Onunla aram asla düzelemez, geçen gün Demet Akalın’la da onu konuştuk ona da aynı şeyleri yapmış. Bana göre herkesi kıskanıyor sadece kendisini düşünen biri, küçükken bir takım şeyler yaşamış olabilir.’

 

NE OLMUŞTU?

Banu Alkan, Bülent Ersoy ile Safiye Soyman’ın da içinde bulunduğu projesiyle ilgili olarak şaşırtıcı açıklamalarda bulunmuştu.  Hindistan’da bulunduğu süre zarfında hastalıklarla boğuştuğunu ve zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Alkan, kendisine Burcu Esmersoy ile yaşadığı polemik hatırlatılınca ağzını açıp gözünü yummuştu. Esmersoy’un ilk başlarda kendisinde iyi bir kız izlenimi bıraktığını söyleyen Banu Alkan sonrasında genç kadının tavırlarının değiştiğini ve kendisine üstünlük taslamak istediğini söylemişti. 

Alkan, “Herkes haddini bilecek, bizim gibi isimlerle bir arada olsun, yıldızın orada parladı. Üstün olmak otorite olmak istiyordu. Bana üstünlük tasladı ve ben de ona ‘Sen kimsin’ dedim. Burcu Esmersoy bana “Seni sosyal medyadan takip etmem” dedi. Ardından Türkiye’ye döndükten sonra konuk olduğu bir kanalda absürt şeyler söyledi. Sen kimsin, Banu Alkan kim! Herkes haddini bilecek” demişti. 
 


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap