SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bergüzar Korel bornozuyla olay oldu

Bergüzar Korel bornozuyla olay oldu

14 Nisan 2019 Pazar - 13:00




Geçtiğimiz günlerde bir daha dizi sektöründe çalışmayacağını duyurarak hayranlarını yıkan Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından paylaştığı bornozlu pozuyla gündeme oturdu.





Son olarak eşi Halit Ergenç ile birlikte Kanal D'de yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde rol alan güzel oyuncu Bergüzar Korel, paylaştığı fotoğrafla bir anda çok konuşulanlar listesine girdi. Kariyerinde radikal bir değişiklik yaparak bundan sonra yoluna tiyatro ile devam edeceğini açıklayan Korel'in bornozlu paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni yağdı.

Takipçileri tarafından bu fotoğrafı beğeni yağmuruna tutulan Bergüzar Korel'e gelen yorumlar da oldukça fazlaydı. Fan sayfalarında da paylaşılan bu fotoğrafa oyuncunun sevenleri tarafından güzel yorumlar gelirken, kimileride bornozlu fotoğraf akımına uyduğu için tepki gösterdi.

Öte yandan 'Binbir Gece' dizisindeki 'Şehrazat' karakteri ile büyük bir çıkış yakalayan Bergüzar Korel, geçtiğimiz hayranlarını üzecek bir karara imza atmıştı. Son olarak 'Vatanım Sensin' dizisiyle izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu, dizi sektörünü bırakıp sadece tiyatro ile ilgileneceğini açıklamıştı.

Dizi setlerinin kendisini çok yorduğunu dile getiren Korel, "Tiyatroya dönmek harika bir şey. Tek kişilik bir oyunda sahne alacağım. Bu şekilde hayatımdan çok memnunum. Aileme, arkadaşlarıma zaman ayırabiliyorum" şeklinde konuşmuştu.



Peki Bergüzar Korel kimdir?

Güzel oyuncu, Tanju Korel ve Hülya Darcan çiftinin kızları olarak 27 Ağustos 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, ilk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı.

Kolejden mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü tamamladı.Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı. Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuva-yi Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı

Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht’in workshop çalışmalarına katılan Korel, ilk dizi rolünü 1998 yapımı olan Kırık Hayatlar'da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi: Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap