SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bilge Öztürk'ün 22 yaş küçük yeni sevgilisi

Bilge Öztürk'ün 22 yaş küçük yeni sevgilisi

11 Ekim 2021 Pazartesi - 15:19




Yıllar önce Megastar Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan avukat Bilge Öztürk, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Aradığı aşkı bulan Öztürk, muhabirlerle sohbet etti. Öztürk, özel hayatıyla ilgili konuşurken sevgilisinin kim olduğunu açıkladı.





Yılın büyük bir bölümünü Muğla Akyaka'da açtığı kite surf okulunda geçirdiğini ve Formula 1 yarışlarını izlemek için geldiğini söyleyen Bilge Öztürk, "Avukatlığı eskisi gibi faal yürütüyorum" dedi.

Öztürk, kite surf okulu ile ilgili de "Akyaka'da amacımız yavaş yavaş genç sporcular yetiştirmek. Her yıl 35 bin kişi benim okulumdan geçiyor, öğrendiği zaman tekrar geliyor. Yeni öğrenmek isteyenler çok oluyor kısa sürede öğreniliyor."

'ZENGİN SPORU DİYORLAR AMA ÖYLE DEĞİL'

"Belli şeylerde belli bir alım gücü gerekiyor fakat zengin sporu diyorlar ama öyle değil. İlk etapta bütün malzemeyi her şeyi biz sağlıyoruz öğrencilere" şeklinde konuştu.

43 yaşındaki Bilge Öztürk, aşk hayatı ile ilgili soruya; "Hayatımda yeni biri var ama evlenmedim, akıştayım" diye cevap verdi.

Bilge Öztürk ardından fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğullarından Daren Gerede Erkaya (21) ile aşk yaşadığını itiraf etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap