SON DAKİKA



Haber > Magazin > Biz bunu çok düşündük!  

Biz bunu çok düşündük!  

28 Nisan 2015 Salı - 15:12




Gugulumdakiler Tiyatrosunun son üç sezondur sahneye koyduğu dram-komedi tarzı oyunlarla ciddi bir mizah olgusu yaratırken hem düşündüren, hem de güldü





Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu, genel seyircisine yönelik sezon oyunlarını oynamayı sürdürürken, kurumlara yönelik de oynamaya devam ediyor. Bu sezonda yine büyük bir seyirci kitlesine ulaşan Gugulumdakiler Tiyatrosu, Ortahisar Belediyesinin desteği ile “Biz Bunu Çok Düşündük” oyununu belediye çalışanlarının yanı sıra halka açık ve ücretsiz oynadı. KTÜ. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezinde oynanan oyuna Ortahisar Belediyesi çalışanlarının yanı sıra, Huzurevi’nde kalan yaşlılar, belediyenin desteği ile farklı kurslarda eğitim gören gençler, KTÜ’lü öğrenciler ve halkımız büyük ilgi gösterdi.Ortahisar Belediyesi, büyük beğeni toplayan oyunu hem kendi çalışanlarına, hem de ücretsiz olarak halka oynanmasını sağlamak suretiyle sanata destek verirken, güzel bir sosyal belediyecilik anlayışı da sergilemiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap