SON DAKİKA



Haber > Magazin > Black Sea'den doyumsuz gece

Black Sea'den doyumsuz gece

22 Haziran 2014 Pazar - 12:57




Black Sea Dance Academy, Trabzon’da muhteşem dans gösterileri ile birlikte izleyicilere unutamayacakları bir gece yaşattı.





Trabzon Haluk Ongan Sahnesi’nde gerçekleşen Black Sea Dance Academy’nin 5. Yıl Sonu Etkinlik Gecesi’nde İstanbul ve Ankara’dan gelen Türkiye’nin önemli dansçıları onur konukları olarak Trabzonlular ile buluştu. Gecede; Güneş Diker, Utku Oylum, Onur Çalapkulu ve Batuhan Cengiz muhteşem dansları ile izleyicileri büyülediler. Black Sea Dance Academy eğitmenleri ve üyelerinin performanslarının göz kamaştırdığı gecede sahnede latin dansları, modern dans, halk oyunları, dramalar sergilendi. Her yaştan dansçının sahnede performans gösterdiği gecede Down sendromu olan öğrenci Gökhan Kızılkaya eğitmeni Esra Dal ile salsa ve bachata gösterisiyle dansın engel tanımayacağını herkese bir kez daha ispatladı. Doyumsuz gecede salon tıklım tıklım dolarken, konuklar Trabzon’da bu tarz programların devam etmesi gerektiğini dile getirdiler. Gecenin ardından Dernek Başkanı Şenol Çakır ve Sanat Yönetmeni Nilgün Çakır Black Sea Danc Academy’sinin gecede görev alan tüm üyelerine ve konuklara teşekkür etti. Ayrıca Nilgün Çakır, dansın insana kattığı mutluluğun altını çizmeyi de ihmal etmedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap