SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bu affedilebilecek bir taciz değildir!

Bu affedilebilecek bir taciz değildir!

11 Temmuz 2016 Pazartesi - 13:08




Feridun Düzağaç, hakkında çıkan icra haberlerini, Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla yalanlarken, oyuncu Hakan Gerçek'ten de özür diledi.





Başarılı sanatçı Feridun Düzağaç, dün hakkında çıkan bir takım haberleri, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla yalanladı. Düzağaç, bazı haber sitelerinin kendi fotoğrafı yerine oyunuc Hakan Gerçek'in fotoğrafını eklediklerini de belirterek, bu tatsızlık nedeniyle Hakan Gerçek'ten özür diledi.

"HABERLER GERÇEK DEĞİL!"

Menajerlik hizmeti almak üzere anlaştığı firmaya ücretini ödemediği gerekçesiyle icralık olduğu iddia edilen Feridun Düzağaç'tan, yanıt gecikmedi. Düzağaç, çıkan haberleri anlamsız bulduğunu belirterek iddiaları yalanladı. Başarılı sanatçı yaptığı açıklamada, "Dün çok mânasız bulduğum bir yoğunlukta paylaşılan ve 'icra şoku' yaşadığımı iddia eden haberler gerçek değildir." ifadelerine yer verdi.

Düzağaç ayrıca, bazı haber sitelerinin kendi fotoğrafı yerine ünlü oyuncu Hakan Gerçek'in fotoğrafını kullandıklarını da belirterek, Gerçek'ten özür diledi.

Düzağaç, açıklamasına şu ifadelerle devam etti:


"Fakat ne yazık ki bazı çaresiz haber sitelerinde yanlışlıkla benim yerime fotoğrafı kullanılan kişi sevgili ve kıymetli aktör Sayın Hakan Gerçek'tir. Kendisinden sebep olduğum bu tatsızlık için içtenlikle özür diliyor doğru fotoğraf kullanan güzide siteleri tebrik ediyorum. Bir menajerlik şirketi ve sahibi A.Ç.G. aleyhinde açtığım "sahte imza ile senet düzenlemek ve nitelikli dolandırıcılık" davasının bu şekilde çarpıtılarak haberleştirilmesi affedilebilecek yada 'şu üç günlük dünyada' deyip geçiştirilecek bir taciz değildir. Kaçınılmaz bir hal alan bu paylaşım için affınıza sığınırım. Sevgi ve saygılarımla"

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap