SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bu güzelliğimle farklı yerlerde olmam gerekirdi!

Bu güzelliğimle farklı yerlerde olmam gerekirdi!

17 Nisan 2024 Çarşamba - 09:38




Ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Yer aldığı sektörde hep aynı isimlerin parlatılmaya çalışıldığını söyleyen Özay, bu düzene isyan etti.





Eylül Aşkın Türkiye Haber Portalı’nda hazırlayıp sunduğu 'Eylül Aşkın ile...' programında ünlü konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Programa son olarak model ve şarkıcı Tuğba Özay konuk oldu.

Samimi bir sohbet gerçekleştiren 46 yaşındaki Özay, hem çocukluğundan, hem de gelecek planlarından bahsetti. İşte ünlü isimin açıklamalarından öne çıkanlar...

"KENDİ KENDİME OKUMA YAZMA ÖĞRENDİM"

Dört yaşında kendi kendime okuma yazma öğrendim. Birinci sınıfı okumadım, direkt ikinci sınıftan başladım. 6 yaşında ikinci sınıftaydım. 7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım. 14 yaşıma kadar tiyatro çalışmalarım devam etti.

"Bir lobi var ve çark genelde hep orada dönüyor. Ben ismimi sağlamlaştırdım Tuğba Özay olarak. Evet, varım ama çok daha farklı yerlerde olmam gerekirdi. Bu yeteneklerim, bu güzelliğim, bu vizyonumla kesinlikle çok daha farklı yerlerde olmam gerekirdi. Hiç hak etmeyen insanların çok abartıldığı bir ülkede yaşıyoruz."


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap