SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Burası paralel evren! İki tane Arda Kural var'

'Burası paralel evren! İki tane Arda Kural var'

04 Temmuz 2024 Perşembe - 13:20




'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Arda Kural, kariyerinin zirvesindeyken oyunculuğu bırakıp, sokakta yaşamaya başlamıştı. Psikolojik tedavi sonucu zor günleri geride bırakan oyuncu, "Sokakta kalmak ve acı çekmem hoşuma gidiyordu" dedi. Arda Kural'ın 'paralel evren' açıklaması ise şaşkınlık yaşattı.





Emret Komutanım', 'Eyvah Kızım Büyüdü' ve 'Lise Defteri' dizileriyle tanınan Arda Kural (44), Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Bir döneme damga vuran oyuncu, kendisini iki farklı evrende yaşayan biri olarak tanımladı.

"ASIL EVRENDE KEL, GÖBEKLİ,EVLİ BİR ADAMIM"

Şu an burası paralel evren. Ben asıl evrende kel, göbekli, evli bir adamım ama mutsuzum. Burada ise genç, deli dolu, gezen tozan, mutlu birisiyim. Zaten hayatım boyunca böyle birisi olmak istedim, hayatı dolu dolu yaşayan, gezen, eğlenmeyi seven birisiyim.

"ASLINDA 23 YAŞINDAYIM"

Arda Kural, "42 yaşıma geldiğimde belirli olgunluğa ve istediklerime kavuşacağım, sonra bıraktığım yerden 23'e devam edeceğim dedim. Şu an 23 yaşındayım aslında" sözleriyle dikkat çekti.



"TİNERCİ ARKADAŞLARIM VARDI"

Sokakta yaşamayı sevdiğini dile getiren Kural, "Sokakta yaşamak, acılar çekmek benim hayranlığım. Varoş bir hayattan geldiğim için sokakta kalmak ve acı çekmem hoşuma gidiyordu. Yaşadıklarım beni olgunlaştırdı. Anlatacak anılarım oldu, sokakta tinerci arkadaşlarım vardı" şeklinde konuştu.

"ÇOK ZORLANDIM, PES ETTİM"

Sektörde kalmayı başaramadım. Kariyerimin zirvesinde olduğum dönemde birçok engelle karşılaştım. 24 yaşında bir sinema filmi çektim ama beni bitirmek için herkes elinden geleni yaptı. Çok zorladım ama sonunda başaramadım ve pes ettim.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap