SON DAKİKA



Haber > Magazin > Buse Varol: Yorumları okuyunca sinirlerim bozuluyor

Buse Varol: Yorumları okuyunca sinirlerim bozuluyor

16 Ekim 2023 Pazartesi - 10:57




Verdiği kilolarla dikkat çeken Buse Varol, Kuruçeşme'de objektiflere takıldı. Sosyal medyayı da aktif kullanan Buse Varol, paylaşımları hakkında konuştu. Gazetecilerin, fotoğraflarının altına gelen kötü yorumlar hakkındaki sorusuna yanıt verdi.





2018 yılında Buse Varol ile nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğlu Burak'ı, 2021'de de kızı Eliz'i kucağına alan Alişan, aynı zamanda menajeri olan kardeşi Selçuk Tektaş'ı Temmuz 2021'de henüz 41 yaşındayken koronavirüs sebebiyle kaybetmişti.

Kardeş acısı dinmeyen ve zor günler geçiren Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın iki çocuğu ve eşi Merve Tektaş'a sahip çıkmıştı.

BUSE VAROL İLE MERVE TEKTAŞ BARIŞTI

Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından kardeşinin ailesiyle yakından ilgilenen Alişan ile Buse Varol'un arasının açıldığı, Buse Varol ile Merve Tektaş'ın küstüğü iddia edilmişti. Buse Varol ile Merve Tektaş sosyal medyada birbirlerini silmişlerdi. Geçtiğimiz günlerde ikili arasında sürpriz bir gelişme yaşanmıştı. Eltiler birbirlerini sosyal medyada yeniden takibe  almışlardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap