SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cedi Osman’ı kızdıracak pozlar!

Cedi Osman’ı kızdıracak pozlar!

26 Ocak 2021 Salı - 09:46




Hercai’nin başrol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün yeni kareleri sosyal medyayı salladı. Dizi hayranlarının çok yakıştırdığı çiftin yeni pozları yine çok beğenildi.





Ekranların sevilen dizisi Hercai’nin başrolleri Ebru Şahin ve Akın Akınözü’den yeni kareler geldi. İkilinin birlikte pozlar verdiği o karelere hayranlarından beğeni yağdı.

İşte o kareler…



Ebru Şahin ve Akın Akınözü’den Cedi Osman’ı Kızdıracak Pozlar! Yorum Yağdı
Hayranlarının çok yakıştırdığı dizi çiftinin sosyal medyada büyük ilgi gören yeni pozları Ebru Şahin'in basketbolcu sevgilisi Cedi Osman'ı kıskandıracak nitelikte.  Öyle ki, Şahin ve dizi partneri Akın Akınözü'nü her fırsatta yakıştırdıklarını dile getiren hayranları yine boş durmadı ve ikilinin karelerine yorum yağdırdı.

KISKANDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ…


Geçtiğimiz hafta çıkan haberlerde Cedi Osman’ın sevgilisini kıskandığı iddia edilmişti. Hatta ünlü basketbolcunun Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nü yakıştırdıkları yönünde yorum yapan bazı takipçileri Twitter'da engellediği ileri sürülmüştü.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap