SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cüneyt Arkın'dan genç sinemacılara öğüt

Cüneyt Arkın'dan genç sinemacılara öğüt

23 Şubat 2022 Çarşamba - 19:16




Yeşilçam'ın usta isimlerinden Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile genç sinemacılara tavsiyelerde bulundu. Arkın, paylaşımında; "Seçtiğiniz meslek dünyanın en değerli ama bir o kadar da sorumluluk isteyen işi. İdeallerinizle sinemayı ve ona bağlı olarak dünyayı güzelleştireceksiniz" ifadelerini kullandı.





Sosyal medya hesabını aktif kullanan Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Cüneyt Arkın, yeni bir paylaşımda bulundu. Asıl adı Fahrettin Cüreklibatır olan Arkın, yayınladığı bir videoda bu kez genç sinemacılara seslendi.

GENÇLERE SESLENDİ

Sözlerine "Genç sinemacılar, seçtiğiniz meslek var ya, dünyanın en etkili, en sorumlu, en değerli ama bir o kadar da sorumluluk isteyen işi" diyerek başlayan 84 yaşındaki usta oyuncu, daha sonra şu ifadeleri kullandı:
"Sinema insandır. İnsana dair ne varsa, o sinemadır. Sinema insanı zenginleştirir ama insan da sinemayı zenginleştirir. Siz bu yeni heyecanla, istekle, ideallerinizle, hayallerinizle sinemayı ve ona bağlı olarak dünyayı güzelleştireceksiniz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap