SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın'a olay sözler!

Demet Akalın'a olay sözler!

11 Nisan 2021 Pazar - 13:29




Azerbaycanlı ünlü fenomen Bayram Nurlu, önceki gün Taksim’de kameralara yakalandı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü fenomen, geçtiğimiz günlerde TikTok fenomenleriyle sorun yaşayan Demet Akalın’ın reklam için böyle bir şey yaptığını öne sürdü.





Azerbaycan’ın en ünlü fenomenleri arasında yer alan Bayram Nurlu, geçtiğimiz gün Taksim’de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü fenomen, önemli açıklamalarda bulundu.

“TÜRKİYE’DE KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM..”
Türkiye’yi çok sevdiğini söyleyen Nurlu, “Başka bir ülkeye gittiğimde dil problemi oluyor. Ama burada aynı dil, aynı bir ülke. Türkiye’de kendimi çok iyi hissediyorum” diye konuştu.

YENİ PROJELERİNDEN BAHSETTİ
Yeni projeleri hakkında da konuşan Nurlu, “Sosyal medya iyi gidiyor. Burada daha yeniyim ama Bakü’de ve Moskova’da daha iyi gidiyor. Sosyal medya için Mısır’a gidip çok güzel çekimler yaptık. İnşallah güzel olacak” ifadelerini kullandı.
“SADELİK DÜNYADAKİ EN BÜYÜK GÜZELLİK..”
Bayram Nurlu, muhabirimizin, “Türkiye’de Azerbaycan’dan çok sayıda ünlü geliyor. Ancak en çok sevilen isim sizsiniz. Bunu neye bağlıyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Olduğum gibi biriyim. İnsan egolu olmamalı. Seni eğer o halk ünlü yapıyorsa o halkın da bir sanatçısı olarak her zaman sade olmalısın. Sadelik dünyada en büyük güzellik. Ne kadar sade olursan, halkı seversen, konuşmalarına dikkat edersen bir o kadar da konuşulursun. “

“BEN İNSANLARDAN HEDİYE ALMIYORUM..”
Bayram Nurlu, geçtiğimiz günlerde TikTok fenomenleriyle sorun yaşayan Demet Akalın hakkında da konuştu. Kendisinin de TikTok hesabı olduğunu söyleyen Nurlu, “Ben insanlardan hediye almıyorum. Bizde kapalı, öyle bir şey yok” dedi.


Azerbaycanlı fenomen Bayram Nurlu, TikTok fenomenleriyle yaşadığı sorunla gündeme gelen Demet Akalın’a göndermede bulundu.

“DEMET AKALIN’IN BU YAPTIĞINI REKLAM AMAÇLI GÖRÜYORUM..”
“Hira o parayı bana gönderseydi, Demet abla o parayı benden alamazdı” diyen Nurlu, “Demet Akalın değil, Rihanna bile olsa alamazdı. Çünkü TikTok’un bir kuralı var. Çocuk kod yazıp para göndermeyi nereden bilsin? Ben bunu biraz reklam amaçlı görüyorum. Orada fenomenin bir günahı yok. 8 yaşındaki çocuk TikTok’a giremez. Suçu Demet Abla’da görüyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap