SON DAKİKA



Haber > Magazin > Deren Talu Türkiye'den örnek aldığım ismi açıkladı

Deren Talu Türkiye'den örnek aldığım ismi açıkladı

28 Ocak 2021 Perşembe - 11:41




Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, Iem Dergisi’ne konuştu. Samimi açıklamalar yapan Talu, Türkiye’den ve dünyadan örnek aldığı isimleri söyledi.





Son Kale Hacıbey filmiyle oyunculuğa adım atan Deren Talu, Iem Dergisi’ne poz verdi. Çekimlerden sonra röportaj gerçekleştiren güzel isim, birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

Deren Talu Türkiye'den Örnek Aldığım İsmi Açıkladı

Deren Talu, “Oyuncu olmayan ne zaman karar verdin?” sorusuna şu cevabı verdi:

“Robert College’in yaz kampına gitmiştim, orada tiyatro kulübüne katıldım. 12–13 yaşlarındaydım. “Cinderella”nın komedi versiyonunu yazdık ve sahneye koyduk. Cinderella'yı oynamam için arkadaşlarım beni seçti. Bu sayede ilk defa sahne tozunu yutmuş oldum. Sahnede olmak çok hoşuma gitti ve farklı yönlerimi farklı karakterlerle bütünleştirip bir ekip olarak çalışmanın ne kadar keyifli olduğunu gördüm. Bu deneyimimden sonra BT Müzikevi’nde oyunculuk eğitimi almaya başladım. Orada da “Wicked” müzikalini sahneye taşıdık. Sonrasında New York’a gittim. 14-15 yaşımda iki sene üst üste School of Cinematic Arts and Acting’de (Socapa) kamera önü oyunculuk eğitimi gördüm ve kısa filmlerde rol aldım. 16 yaşımda ise Columbia Üniversitesi’nin tiyatro programına katıldım. Daha sonra da üniversite için Los Angeles’a gittim. Burada Santa Monica College’de okurken bir yandan da iki sene boyunca Eric Morris’ten kendi oluşturduğu oyunculuk metodunun eğitimini aldım. Son olarak da İstanbul’da yine Eric Morris metodu bazlı oyunculuk eğitimi için Deniz Erdem ve Derya Alabora ile çalıştım. Şimdi oyuncu koçum Tufan Öztürk’le yola devam ediyoruz. Özetlemek gerekirse kendimi geliştirmek için çok çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. Öğrenmenin, kendini geliştirmenin hayat boyunca devam etmesi gerektiğine inanıyorum.”

“OYUNCULUĞUN BENDE AYRI BİR YERİ VAR..” Amacının her zaman oyunculuk olduğunu söyleyen Talu, modellik ve oyunculuk konusunda da “Modellik benim için keyifli ama oyunculuğun bende ayrı bir yeri var. Farklı karakterlere bürünüp onların hikayesini anlatmak çok hoşuma gidiyor. Sette olmaktan, ortamda bulunan takım arkadaşlığı havasından büyük keyif alıyorum” ifadelerini kullandı.

 


Deren Talu Türkiye'den Örnek Aldığım İsmi Açıkladı

"HALUK BİLGİNER VE BEREN SAAT’İ ÖRNEK ALIYORUM..”
Genç oyuncu, örnek aldığım isimleri de açıkladı. Talu, dünyada örnek aldığı isimlerin Jennifer Connelly, Eva Green, Penelope Cruz, Michael Fassbender ve Geoffrey Rush olduğunu söylerken, Türkiye’den ise Haluk Bilginer ve Beren Saat olduğunu belirtti. Talu, örnek aldığı isimlerin hepsiyle rol almak istediğini de sözlerine ekledi.

“ONUN GİBİ BİR ANNEM OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM..”
Deren Talu, “Defne Samyeli’nin kızı olarak büyümek sana neler kattı?” sorusuna şu cevabı verdi:
“Defne Samyeli’nin kızı olmak bana çalışkan olmayı, adil olmayı, iyi bir insan olabilmeyi öğretti. Onun gibi bir annem olduğu için çok şanslıyım. Bana kendi ayakları üzerinde durabilen bir birey olmanın önemini öğretti. Bunun için ona çok minnettarım.”

Deren Talu Türkiye'den Örnek Aldığım İsmi Açıkladı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap