SON DAKİKA



Haber > Magazin > Dev fare fotoğrafı rekor kırdı

Dev fare fotoğrafı rekor kırdı

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 14:54




Yakalanan dev fareyi "Bizi farelerden kurtarsınlar" notuyla sosyal medyada paylaşan vatandaşın fotoğrafı paylaşım rekorları kırdı.





Sakarya'da önceki gün Atatürk Sanayi Sitesi'nde yakalanan bir fare esnafın aylardır çektiği çileyi gösteriyor. Dev farenin fotoğrafı sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.Aylardır Atatürk Sanayi esnafı dev farelerle boğuşuyor. Defalarca yetkililere iletilen fare şikâyetine çare bulunmazken cumartesi günü bir esnaf işyerinde dev bir fare yakaladı. Çektiği fotoğrafı Facebookta paylaşan esnaf "Atatürk Sanayi'de dev fare yakalandı" bilgisini geçti. Bir anda fotoğrafa yorumlar yağmaya başladı.

Herkes fotoğrafın gerçek olup olmadığını merak ediyordu. Mustafa Kamacı sorulara "photoshop değil gerçek" şeklinde cevap verdi. Bu arada fotoğraf paylaşım rekorları kırdı. Atatürk Sanayi Koruma Derneği Talat Karabaşoğlu bir süredir fare sıkıntısı yaşadıklarını belirterek "Bizi farelerden kurtarsınlar." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap