SON DAKİKA



Haber > Magazin > Doğuma sayılı günler kala

Doğuma sayılı günler kala

11 Ağustos 2022 Perşembe - 16:10




Ünlü oyuncu Demet Evgar, doğuma sayılı günler kala sosyal medya hesabından arkadaşları ile birlikte gerçekleştirdiği ritüeli yayınladı. Demet Evgar'ın ritüel paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.





Son olarak Alev Alev dizisiyle izleyici karşısına çıkmış olan Demet Evgar, geçtiğimiz mart ayında uzun yıllardır aşk yaşadığı sevgilisi Levent Babataş ile nikah masasına oturdu. Ünlü oyuncu Demet Evgar ile Levent Babataş, Mavi adını verdikleri kızlarını kucağına almak için gün saymaya başladı.

Ekranların aranılan yüzlerinden olan Evgar, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Doğuma sayılı günleri kalan güzel oyuncu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Demet Evgar'dan doğuma sayılı günler kala yeni ritüel...

Arkadaşları ile yeni bir ritüel yapan ve o anları Instagram'dan yayınlayan Evgar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Ve Kurtlarla Koştu Kadınlar... Yine bir çemberde beraberdik...İğde çekirdeklerini deldik, lavanta dolu keselere diktik, nazar boncuklarıyla süsledik. Elin emeği, gözün nuru üzerimizde olsun. Ritüele doyamayanlar kulübünde geçen hafta."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap