SON DAKİKA



Haber > Magazin > Düğün tarihi belli oldu

Düğün tarihi belli oldu

17 Nisan 2021 Cumartesi - 13:35




'Survivor 2021'den elendikten sonra ayağının tozuyla sevgilisi İsmail Berhan’dan evlilik teklifi alan Öykü Çelik, “Evet” yanıtını vermişti. Önceki gün Bebek’te görüntülenen Çelik, düğün için tarih verdi.





Sevgilisinin yalı dairesinden çıkıp kuaförünün yolunu tutan Öykü Çelik, Bebek'te objektiflere yansıdı. Oyuncu, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

33 yaşındaki Çelik, muhabirlere, ”İki gündür beraberiz ne konuşacağız?” diye takıldı. Çünkü önceki gün evlilik hazırlığı yapan çiftten İsmail Berhan'ın kullandığı 1962 model Triumph marka klasik otomobil, Nişantaşı'nda bir ara yolda kalmıştı.

Öykü Çelik, "Araba durunca bir daha kalkmıyor" açıklamasını yapmıştı. O esnada yoldan geçen at arabası da ortaya ilginç görüntülerin çıkmasına neden olmuştu.




Survivor'dan yeni dönen oyuncu, milliyet'ten umut Ünver'in haberine göre; ne zaman evlenecekleri sorulunca, "Önümüzdeki sene yapacağız, 2022’de" diye konuştu. Çelik, 6 Nisan'da yaptığı sosyal medya paylaşımı ile evlilik teklifi aldığını duyurmuştu. Instagram hesabından parmağındaki alyansı paylaşan Çelik, sevgilisinin teklifine 'Evet' dediğini dile getirmişti.


Sevgilisi İsmail Berhan’ın evlenme teklif ettiği hatırlatılıp, "Yarışma sonrası böyle bir şey bekliyor muydunuz?" sorusuna Çelik, "Bekliyordum. Ben gitmeden önce konuşmuştuk" dedi. Bu sırada gazetecilerin tektaşından görüntü aldığını fark eden oyuncu, ”Böyle yapmayın utanıyorum” yanıtını vermişti.

Bir muhabirin, "Tektaş değil gök taşı” sözlerine kahkahayı patlatan Çelik, "Böyle ayıp oluyor gibi geliyor bana açıkçası. Bizim gitmeden önce konuştuğumuz bir şeydi. Hemen gelir gelmez olacağını düşünmüyordum. Biraz daha yaza doğru düşünüyordum ama böyle oldu” demişti.

Yeni projesi olduğunu söyleyen Çelik, "Bir dizi var ama kesinleşsin öyle söyleyeyim. Ben setlerle yaşadım hep hayatım boyunca. İnsan mesleğini özlüyor tabii ki" açıklamasını yapmıştı.




Elendiği 'Survivor 2021' hakkında da konuşan Çelik, "İyiydi ama çok zordu. Zaten zoru başarmaya gittik. Orada üç küsür ay kalabilmek bile benim için çok büyük bir başarı, oradakiler için de öyle. Aç, susuz ve özlem içerisinde kaldık. Arada bir açlıktan kelimeleri toparlayamıyorduk, konuştuğumuzu duyamıyorduk. Gelir gelmez kokoreç yedim” demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap