SON DAKİKA



Haber > Magazin > Düğün tarihleri belli oldu

Düğün tarihleri belli oldu

08 Temmuz 2023 Cumartesi - 10:51




Ahmet Kural avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile 4 yıldır birliktelik yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine nokta koyan Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin, "İlişkimizi dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık" diyerek herkesi şaşırtmıştı. Geride bıraktığımız mayıs ayında ikili bir fotoğraf paylaşarak tekrar bir araya geldiklerini müjdelemişti. Bir dargın bir barışık birliktelik sürdüren Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin cephesinden sürpriz bir karar geldi.





Ekranların sevilen isimlerinden oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır Avukat Çağla Gizem Şahin ile doludizgin aşk yaşıyor. Gözde çift, sık sık özel hayatlarıyla magazin gündemine gelmeyi başarıyor.
Ahmet Kural, şarkıcı Sıla'dan olaylı bir şekilde ayrılıktan sonra Avukat Çağla Gizem Şahin ile aşk yaşamaya başlamıştı.
Evlilik hazırlığı yapan Ahmet Kuralile sevgilisi Çağla Gizem Şahin, Mart ayında 4 yıllık ilişkilerini bitirmişti.
Sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaparak ilişkisini noktaladığını duyuran oyuncu, "İlişkimizi dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık" demişti.
Ancak gözde çift, ayrılığa sadece iki ay dayanabilmişti. Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin ilişkilerine bir şans daha vererek barışma kararı almıştı.
Instagram hesabından sevgilisiyle teknede çektiği bir fotoğrafı paylaşan Ahmet Kural, kalp emojisi koyarak ilişkilerine kaldıkları yerden devam ettiklerinin müjdesini vermişti.
Şimdi ise Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin cephesinden yeni bir haber geldi.
Ahmet Kural, önümüzdeki hafta 4 yıllık sevgilisi avukat Çağla Gizem Çelik ile nikah masasına oturacak.
Dün adliyeye giden avukat Çağla Gizem Çelik, "Son bekar iş günü" diyerek 18 Temmuz 2023 tarihini işaret etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap