SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Duyunca ağladım, Çağrı beni sakinleştirdi!'

'Duyunca ağladım, Çağrı beni sakinleştirdi!'

20 Aralık 2023 Çarşamba - 10:31




Berk Oktay (41) ile Yıldız Çağrı Atiksoy (37), iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. "Bebek bekledikleri" iddiasıyla gündeme gelen çift, geçtiğimiz günlerde bu haberi doğrulamıştı. İlk kez anne ve baba olmaya hazırlanan ünlü oyuncular, bebek heyecanını basın mensuplarıyla paylaştı.





'Savaşçı' dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Yıldız Çağrı Atiksoy-Berk Oktay çifti, 10 Eylül 2022 tarihinde Polonezköy'de düğün yapmış, bir gün de önce evlerinin bahçesinde nikâh masasına oturmuştu. İkili, ailelerinin ve yakın dostlarının katıldığı törenle mutluluğa 'evet' demişti.

"HER GÜN AŞIK OLDUĞUM KADINDAN EVLADIM OLSUN İSTİYORDUM"

Eşiyle birlikte bir ödül törenine katılan "Oktay, "Kız çocuğu deyince duygulanıyorum. Ağladım, Çağrı beni sakinleştirdi. Her gün aşık olduğum kadından bir evladım olsun çok istiyordum. Kız çocuğunu da duyunca daha da farklı heyecanlandım. Tepemden indirmeyeceğim onu" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap