SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ece Erken’den boşanma iddialarına cevap

Ece Erken’den boşanma iddialarına cevap

22 Eylül 2021 Çarşamba - 15:25




Sunucu Ece Erken, üç ay önce evlendiği Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile "Boşanacakları mı?" iddialarının perde arakasını canlı yayında anlattı.





Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Haziran 2021'de evlenen Ece Erken, mutlu haberi “Herkese selam, biz evlendik. Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Başta ailemize sonra dostlarımıza, sevenlere yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.” diyerek duyurmuştu.

Bir süredir 41 yaşındaki iki çocuk babası avukat eşi ile görüntü vermemesi dikkatlerden kaçmayan sunucu, sosyal medyada yaptığı hamlelerle de kafaları karıştırmıştı. 43 yaşındaki Erken, önce Instagram hesabından eşi ile yer aldığı fotoğrafları silmiş, sonrasında ise "Mahmutyazıcıoğlu" soyadını profilinden kaldırmıştı. Ece Erken’in bu hareketi, "Evlilik bitiyor mu?" sorusunu akıllara getirmişti.

Oğlu Eymen ile tatile çıkan ünlü sunucu, Instagram’da yaptığı paylaşım ile söz konusu dedikodulara yanıt vermişti.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir araya gelen Ece Erken, geçirdikleri eğlenceli anlardan kalp ve nazar boncuğu emojisiyle fotoğraf paylaşmıştı. Erken, Instagram profilindeki soyadı bölümüne de ‘Mahmutyazıcıoğlu’ eklemişti. Böylece “her şey yolunda” mesajı vermişti.

Ece Erken, Beyaz TV’de Bircan Bali, Deniz Akkaya ve Seren Serengil’in sunumuyla ekranlara gelen ‘Söylemezsem Olmaz’ programında, eşi ile yaşadığı soruna ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.


“Travmam var”

“Ev taşıyorum ve inanılmaz stresli bir şey” diyen Erken “Şafak’ın arkadaşları yardımcı olacağını söyledi. Sürekli gecikme oldu.” ifadelerini kullandı.

“Benim mimarlarla ilgili travmam var, yine öyle bir şey başıma geldi. Bu konuyla ilgili tartışma yaşadık. O sırada Şafak Ankarada’ydı ve Instagram hesabını kapatmış” diyen Erken “Beni engelledi zannettim, soyadımı ve fotoğrafları arşive attım. Sonrasında barıştık lakin bir daha yapmayacağım…” ifadelerini kullandı.

Reklam iddialarına Erken “Reklam yapıyormuşum. Magazin sayfalarına neler yazmışlar! Böyle bir şeyin reklamı olur mu? Neyin reklamını yapacağım? Hemen ‘ayrılık’ haberine atladılar…” dedi.

“Şafak artık dalga geçiyor”

Ece Erken, bu durumla ilgili olarak eşinin artık dalga geçtiğini ifadetti ve şunları söyledi:

“Şafak dün eve geldi, hiçbir şey yokmuş gibi birlikte Ankaraya geldik, akşam döneceğiz. Şafak artık dalga geçiyor. Ama iyi oldu dostu düşmanı gördük."

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap