SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eda Taşpınar'dan bikinili paylaşım!

Eda Taşpınar'dan bikinili paylaşım!

20 Haziran 2022 Pazartesi - 16:08




Ünlü sosyetik isim Eda Taşpınar, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı tatil paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ismin bronzluğu dikkat çekmişti. Taşpınar, bu defa gece plajda poz verdi.





Sosyal medyada paylaştığı iddialı pozlarla adından sıkça söz ettiren sosyetik güzel Eda Taşpınar, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle Bebek'te görüntülenmişti.

Sosyetik güzel, özel şoförlü aracında görüntü vermemek amacıyla başını arkaya çevirmişti. Taşpınar'ın gizemli sevgilisi de arka koltukta yüzünü gizlemişti. Günlerdir verdikleri pozlarla çok konuşulan sevgililerin, bu kez yüzlerini saklama gereği duymasına anlam verilememişti. BEŞ AY MYKONOSDA KALACAĞIM

"BEŞ AY MYKONOS'DA KALACAĞIM" 

Yazın en çok konuşulan ünlülerinden olan Eda Taşpınar, önceki gün de Nişantaşı'ndaydı. Bir eczanede objektiflere yansıyan 42 yaşındaki sosyetik güzel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Yılın her dönemi bikinili paylaşım yapan ve tatil pozlarıyla takipçilerini kıskandıran Eda Taşpınar, "Bodrum aşkınız bitti mi?" sorusuna şu yanıtı verdi: ​​​​​​​Eda Taşpınardan bikinili paylaşım

Mykonos'da evim var. Beş ay Mykonos'da kalacağım. Bodrum aşkı asla bitmez ama senelerce yaşadım orada. Yaşanacak ve görülecek çok yerler var dünyada, onları denemek lazım. O yüzden yaz aylarını Bodrum yerine başka yerlerde geçiriyorum. Bodrum'un pahalılığı konusunda pek bilgim yok çünkü uzun süredir gitmiyorum.


​​​​​​​ADINI SIR GİBİ SAKLIYOR

ADINI SIR GİBİ SAKLIYOR! 

Sosyetik güzel, özel hayat sorusu üzerine "Konuşmak istemiyorum. Teşekkür ederim" demekle yetindi. Taşpınar, adını sır gibi sakladığı ve sürekli "Arkadaşım" dediği sevgilisi hakkında geçtiğimiz haftalarda yöneltilen soruya, "Bir yabancı arkadaşım, Türkiye’yi gezdiriyorum. Bir ilişki durumu yok" yanıtını vermişti. ​​​​​​​HAYRAN BIRAKTI

HAYRAN BIRAKTI 

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Eda Taşpınar, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Sporu hayatının bir parçası haline getiren Taşpınar, formda görüntüsüyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz gün bikinili paylaşım yapan Taşpınar, kusursuz fiziği ile kendine hayran bıraktı.

​​​​​​​TAKİPÇİLERDEN BEĞENİ YAĞDI 

Taşpınar'ın son olarak siyah bikinisiyle çekildiği fotoğrafı "Every exit is an entry somewhere else" (Her çıkış başka bir yere giriştir) notuyla paylaştığı görülürken, fotoğrafın gece saatlerinde deniz kenarında çekilmesi dikkat çekti. Sosyetik güzel paylaşımını yoruma kapalı şekilde paylaşırken, takipçilerinden ise paylaşıma binlerce beğeni geldi.


​​​​SIRTI AÇIK POZUYLA BÜYÜLEMİŞTİ

SIRTI AÇIK POZUYLA BÜYÜLEMİŞTİ 

Geçtiğimiz günlerde Mykonos'tan bir başka paylaşım yapan isim, sırtı açık şekilde verdiği pozuyla ve ten rengiyle görenleri büyülemişti. ​​​​​​

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap