SON DAKİKA



Haber > Magazin > Eşini öldürüp sevgilisini yaraladı

Eşini öldürüp sevgilisini yaraladı

31 Mayıs 2016 Salı - 17:48




Eskişehir'de boşanma davası olan eşini öldürdükten sonra beraber yaşadığı kişiyi de ağır yaralayan Ümit B, adliyeye sevk edildi.





Eskişehir'de boşanma davası bulunan eşini öldürerek, beraber yaşadığı iddia edilen kişiyi ise ağır yaraladığı öne sürülen Ümit B. adliyeye sevk edildi.

Çamlıca Mahallesi Arık Sokak'ta yaşayan eşi Gizem B.'yi tabancayla öldürdükten sonra ikamet yakınlarındaki bir kıraathanede çalışan Ramazan A.'yı tabancayla yaralayıp otomobille kaçan Ümit B., şehir dışına çıkarken yakalandı. Bir süre polis ekiplerinin kovalamasının ardından Eskişehir-Seyitgazi karayolu üzerinde polis ekiplerince gözaltına alınan Ümit B., ifadesi alınmak üzere polis merkezi amirliğine götürüldü. Ümit B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen Ümit B.'nin soğukkanlılığını koruduğu görülürken, şüphelinin eşi Gizem B. ile ilgili 15 Ekim 2015'te emniyete kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap