SON DAKİKA



Haber > Magazin > Fahriye Evcen'den eleştirilere cevap

Fahriye Evcen'den eleştirilere cevap

16 Ağustos 2019 Cuma - 20:07




Fahriye Evcen, oğlu Karan ve eşi Burak Özçivit ile Bodrum tatilinden dönerken havalimanında görüntülenmişti. Henüz doğum kilolarından kurtulamayan Evcen'in son hali sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.





Bodrum tatilini bitiren Fahriye Evcen, nisan ayında dünyaya gelen oğulları Karan ve eşi Burak Özçivit ile birlikte İstanbul'a döndü. Çift, İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi.

Fahriye Evcen'in son fotoğrafları sosyal medyada çok konuşuldu. Bazı kullanıcılar ünlü oyuncunun kilolarıyla dalga geçti. Yaşananlar üzerine 2. Sayfa programı #fahriyeçokgüzelsin hashtag'i ile ünlü oyuncuya destek kampanyası başlattı.

Fahriye Evcen, hakarete varan yorumlara sosyal medya hesabından tek cümle ile cevap verdi: Her anne, her kadın çok güzeldir!

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK MESAJLARI

Vildan Atasever, Evcen'in fotoğrafını "Sen her halinle güzelsin. Her şeyden önemlisi Karan bebeğin biricik annesisin" notuyla yayınladı.

İki çocuk annesi Gül Gölge Saygı ise "Bir kadına hele hele doğum kilolarını veremedi diye demediğini bırakmayanlara inanamıyorum. Ben de en az 1,5 sene doğum kilolarımla gezdim hiçte çekinmedim, gocunmadım. Şimdi 18 ay süt vermiş olmanın huzurunu yaşıyorum. Bu kadar şekilcilik, bu kadar insanları yargılama hakkınız kendimizde bulmamız gerçekten çok acı" dedi.


Geçtiğimiz günlerde ilk bebeğini dünyaya getiren şarkıcı Bengü ise "Ben de yeni doğum yaptım, lohusayım, emziriyorum. Benim de ellerim, ayaklarım, yüzüm ödemden şiş. İyi besleniyorum; asla kilomu dert etmeden bizim için sağlıklı olan ve süt arttıran ne varsa yiyorum. Yeter ki sütüm bol olsun, bebeğim sağlıklı olsun. Gözüm başka bir şey görmüyor. Fahriye'nin de gözlerinden mutluluk akıyor. Pırıl pırıl bakıyor gözleri. Dünyanın en büyük aşkını yaşarken kilosunu hiç dert ettiğini sanmıyorum! Her halinle çok çok güzelsin fahriye. Evladın ve eşinle hep sağlıklı, huzurlu çok mutlu olun" yorumunu yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap