SON DAKİKA



Haber > Magazin > Genetiğimle savaşıyorum

Genetiğimle savaşıyorum

06 Haziran 2015 Cumartesi - 15:02




Verdiği kilolarla dikkat çeken ünlü oyuncu zayıflama sürecini anlatarak, "Formda kalmak için normal bir insandan 4 kat daha fazla enerji harcıyorum."





Ekranların sevilen oyuncularından Açelya Akkoyun, şu aralar formda görüntüsüyle dikkat çeken ünlü isimlerden oldu. Akkoyun, "Halalarım da çok kilolu, genetiğimle savaşıyorum" dedi.

Zayıf olmak yerine fit olmanın önemini vurgulayan ünlü oyuncu, "Hayatımdan sporu eksik etmiyorum. Millet her sabah işe giderken ben de spora gidiyorum. Yürüyorum, koşuyorum ve pilates yapıyorum. Mutlaka her gün 1 saatimi spora ayırıyorum" diye konuştu. Hemen kilo alabilen bir yapıya sahip olduğunu da ifade eden Açelya Akkoyun, "Fit kalabilmek için çok çaba harcıyorum.Aslında genetiğimle savaşıyorum. Ailemde özellikle halalarım çok kilolu. Bu yüzden normal spor yapan insanlardan 4 kat fazla enerji harcıyorum" şeklinde konuştu. Yediğine içtiğine de çok dikkat ettiğini belirten Akkoyun, "Doğal ürünlerle beslenmeye dikkat ediyorum. Allah ne sunduysa, topraktan ne çıktıysa onu yiyorum.Kutulanmış, paketlenmiş şeyleri tercih etmiyorum. Örneğin çikolata yerine kayısı yiyorum. Spordan sonra da yağ yakıcı özelliği olduğu için mutlaka bir greyfurt tüketirim" dedi. Ayrıca hem anne hem de evinin kadını olduğunu belirten oyuncu, "Eşimle ve çocuğumla ben ilgilenirim. Setten gelir gelmez yemeğimi de yaparım" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap