SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gerçeği açıklarken gözyaşlarını tutamadı

Gerçeği açıklarken gözyaşlarını tutamadı

08 Mayıs 2021 Cumartesi - 11:53




Ebru Şallı, 16 Nisan 2020'de lenfoma kanseri nedeniyle kaybettiği oğlu Pars hakkındaki gerçeği açıklarken gözyaşlarına hakim olamadı.





Ünlü manken Ebru Şallı, katıldığı bir TV programında, yaklaşık 3 yıl boyunca lenfoma kanseriyle mücadele eden ve geçtiğimiz yıl nisan ayında kaybettiği oğlu Pars hakkında konuştu.

Yaşadığı acıyı anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Şallı, “İlk duyduğunuzu an çok büyük bir acı üstüne titrediğin o canın yavrunun ölümcül bir hastalıkla yüz yüze olduğunu öğreniyorsun” diye konuştu.

“HASTANE ODASI BENİM İÇİN CENNET BAHÇESİ”
Oğluyla hastane odasında güzel günleri olduğunu ifade eden Şallı, “O hastane odası benim için cennet bahçesi diyebilirim” ifadelerini kullandı.

"AĞRILARI GEÇER DİYE DÜŞÜNÜP SÖYLEMİYORMUŞ"

Ebru Şallı Oğlu Pars ile ilgili durumu şu sözlerle anlattı; “Ultrasonda da çıkmadı. MR çekildi, o zaman öğrendik. İlk duyduğunuz an bir annenin ya da babanın dünyasının yıkıldığı an. Çok büyük bir acı. Meğer ağrıları zaman zaman yaşıyormuş ve 'geçer' diye düşünüp söylemiyormuş. İlk defa okulda ağladığı bir an oldu, ağrısı çok fazlaydı. Çok hızlı ilerleyen bir türdü. İlik dahil her şeyimi vermek istiyordum. İlik verdim.”

“KİMSEYE HESAP VERMEK ZORUNDA DEĞİLİM”

Oğlunu kaybettikten sonraki süreçte yaptıklarıyla sosyal medyada sık sık eleştirilere maruz kalan Şallı, bu konuyla ilgili de “Acımı farklı yaşıyorum. Kimseye bunun hesabını vermek zorunda değilim” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap