SON DAKİKA



Haber > Magazin > Gonca Vuslateri: Hemen gitme olur mu kızım?

Gonca Vuslateri: Hemen gitme olur mu kızım?

25 Mayıs 2020 Pazartesi - 11:12




Oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla köpeği Cissy hakkındaki duygularını takipçileriyle paylaştı. Köpeğinin yaşlandığını söyleyen Vuslateri, henüz onunla ayrılmaya hazır olmadığını da altını çize çize belirtti.





Tam bir hayvan dostu olan ve yaptığı paylaşımlarla da bunu gösteren oyuncu Gonca Vuslateri, bu defa köpeği Cissy hakkındaki duygularını ifade etmek için kamera karşısına geçti. Köpeği ile çekilmiş fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Vuslateri, onun bir hayli yaşlandığını söyledikten sonra son derece duygusal bir paylaşımda bulundu.

Köpeğini kaybetmeye hazır olmadığını söyleyen Gonca Vuslateri şu satırları yazdı:
 
“Ee Cissy Hanım… artık banyolarımız sayılı… iyice bunadın.. tek tek patilerini oks¸adım bu aks¸am… c¸antamın o¨nu¨ne atıp ko¨pek parkında geziyorsun zaten.. yere inince tam bir mızmız.. en ko¨tu¨ zamanlarımızda idare ettik birbirimizi… ne mu¨zikler dinledim,senaryo c¸alıs¸tım bagˆıra bagˆıra -yazılmamıs¸ repliklerinle daima es¸lik ettin :hav! E.T'ye benzete benzete bitiremediler seni.. Ben de en sevdigˆim sahnesini yine oynamak istedim seninle .. Kal .. Gitme .. hemen gitme olur mu kızım. Önümüzdeki bir kac¸ yıl bana ‘gitme' dedirtme…
 
Kalbin bu¨yu¨du¨, go¨zu¨n ko¨rles¸ti, yavas¸ yu¨ru¨yorsun, tuvaletini yapınca utancından o¨lmek istiyorsun.. Hala. Ama hala.. sen iyisin, insanlar ko¨tu¨ .. biz sizden daha uzun yas¸ıyoruz.. s¸u sac¸malıgˆın ic¸inde benimle biraz daha kal bebegˆim.. Canım Cissy. Hep Duma paylas¸ıyorum acınılası s¸eyler yazılmasın hakkında diye ama sahneler o¨zleyecek seni be Cissy .. du¨s¸memis¸ken henu¨z dis¸lerin, ic¸inden gec¸tigˆin oyuncaklar bile.. Gu¨zelce yas¸lanalım kızım. Nice bıcı bıcılara !”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap