SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hadise ve Kaan Yıldırım barıştı!

Hadise ve Kaan Yıldırım barıştı!

19 Ocak 2021 Salı - 09:46




Geçtiğimiz Aralık ayında Kaan Yıldırım ile ayrılan ve tekrar barıştığı iddia edilen Hadise, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, Kaan Yıldırım ile barıştıklarını söyleyerek çıkan haberleri doğruladı.





Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hadise, geçtiğimiz Aralık ayında sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile aşkın bittiğini duyurmuştu. İkilinin ayrılığı gündeme bomba gibi düşerken, ayrılıktan birkaç gün sonra ikilinin tekrar bir araya gelerek sorunları çözdüğü ve barıştıkları iddia edilmişti.

“BÜYÜK KONUŞMAMAK LAZIM..”
İddialardan sonra iki taraftan da herhangi bir açıklama gelmezken, Hadise bu konudaki sessizliğini bozdu.

Ünlü şarkıcı sosyal medyadan yaptığı ayrılık açıklamasıyla ilgili, "Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Şimdi çok mutluyuz " dedi.

“EVLİLİK OLURSA DUYARSINIZ..”

Öte yandan Hadise evlilik ile ilgili sorulan soruya, "Hemen evlilik haberi yapıyorsunuz. Evlilik olursa duyarsınız" cevabını verdi. Hadise, "Kaan Yıldırım sizinle barışmak için yollarınıza gül döktü mü?" şeklindeki soruya ise kahkaha atarak karşılık verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap