SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Yener'e şok karar!

Hande Yener'e şok karar!

30 Mayıs 2016 Pazartesi - 13:29




Hande Yener'in evine zorla girmeye çalışan hayranı hakim karşısına çıkarken, Yener duruşmaya katılmadı. Yener hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.





Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşen Hande Yener'in evine zorla girmeye çalışan hayranı Recep G. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı.

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre; Yener'le 2-3 senedir görüştüğünü belirten Recep G., 'Prenses', 'Harika' ve 'Kraliçe' gibi ünlü popçuya ait olduğunu iddia ettiği sosyal medya hesabı üzerinden tanıştıklarını anlattı. Recep G., Yener'in kendisini sürekli farklı numaralardan aradığını ve Cihangir'de bulunan bir kafede defalarca şarkıcı ile görüştüğünü ileri sürdü.

"AYAKTA ZOR DURUYORDU!"

Yener'e ait olan eve iddia edildiği gibi zorla girmediğini, güvenlik yoğunlu dolayısıyla bunun zaten mümkün olmadını belirten Recep G., Yener'in daveti üzerine eve girdiğini belirtti. Ancak içeri girdiğinde ünlü popçu Hande Yener'in arkadaşlarının yanında kendisini tanımazlıktan geldiğini söylerken, sanatçının alkollü olduğunu ve ayakta durmakta zorlandığını da belirtti.

"AKLİ DENGEM YERİNDE DEĞİL"


Hakim Recep G.'ye akli dengesinin yerinde olup olmadığını sorduğunda ise, "Ben Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin verdiği raporla akli dengemin yerinde olmadığını anladım. Cezai ehliyetim aslında yok" dedi.

Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen sanık Recep G.'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesini isteyen mahkeme aynı zamanda duruşmaya katılmayan Hande Yener hakkında ise zorla getirme kararı çıkarttı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap