SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hande Yener'in tacizcisi yakalandı

Hande Yener'in tacizcisi yakalandı

06 Şubat 2016 Cumartesi - 12:43




Hande Yener'i Twitter'dan taciz eden hayranı evinin karşısında yakalandı.





Twitter tacizcisi yakalandı... Hande Yener’i Twitter’dan taciz eden hayranı evinin önüne gelince yakalandı. habertürk’ten Yusuf Doğan’ın haberine göre, Gebze’de yaşayan 36 yaşındaki Recep G. Twitter üzerinden ünlü oyuncuya “Handem, ebedi aşkım”, “Sevgilim, en değerlim” gibi tweet’ler atıyordu. Son olarak attığı “Bir aksilik olmazsa yarın muhakkak Cihangir’deyim” tweet’i Yener’i çileden çıkardı.

Yener ve yardımcısı mesajlar üzerine polise giderek şikâyetçi oldu. Tweet’lerin atıldığı gecenin sabahında otobüsle yola koyulan Recep G, “Cihangir’e geliyorum yoldayım”, ardından “Cihangir’deyim”, akşam saatlerinde de “Evine geliyorum” tweet’lerini attı. Polis, şahsı Yener’in evinin karşısında yakaladı.

Twitter’da Yener’in sevgilisi Ozan Öğüt’e de hakaretler yağdırdığı görülen Recep G., gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. Recep G.’nin “Basit yaralama” ve “Konut dokunulmazlığının ihlali” suçlarından arandığı ortaya çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap