SON DAKİKA



Haber > Magazin > Hazal'ın dediğini anlıyorum!

Hazal'ın dediğini anlıyorum!

03 Ekim 2020 Cumartesi - 11:20




Burçin Terzioğlu, önceki Kuruçeşme’deki bir mekanda arkadaşlarıyla sohbet etti. Görüntülendiğini anlayan oyuncu, oturduğu masadan kalkıp muhabirlerin yanına geldi ve sorularını yanıtladı.





Gazetecilerin yanına gelince sağlıklarının nasıl olduğunu soran Terzioğlu, "Her şey yolunda, pandemi döneminden çıktık, görüşmeler yapıyoruz" dedi. Ardından Hazal Kaya’nın, "Kilolu oyunculara rol gelmiyor" sözleri Burçin Terzioğlu’na soruldu.
Güzel oyuncu, konu hakkında "Öyle bir rolse, aranılan zaten daha kilolu insanlar oluyor. Dediğini de anlıyorum, haklılık payı da var tabii. Ben böyle bir şeyle karşılaşmadım” diye konuştu.
İlişkisiyle alakalı konuşan Terzioğlu, "Çok güzel gidiyor her şey, yolunda” şeklinde konuştu. 3.5 yıl aşk yaşadığı İlker Kaleli'den ayrıldıktan sonra uzun süre yalnız kalan Burçin Terzioğlu, spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu ile bir süredir aşk yaşıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap