SON DAKİKA



Haber > Magazin > Herkes Çağrı Atakan’ı bekliyordu.. Survivor’da şok diskalifiye kararı!

Herkes Çağrı Atakan’ı bekliyordu.. Survivor’da şok diskalifiye kararı!

11 Mart 2021 Perşembe - 17:47




Survivor 2021’de ünlüler takımının kaptanı Barış Özbek’in diskalifiye edildiği iddia edildi.





TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor 2021 tüm hızıyla sürüyor. Ünlüler ve gönüllüler konseptinde devam eden yarışmada, ünlüler takımı yarışmacısı Çağrı Atakan’ın yarışmanın sunucusu Murat Ceylan’ın üzerine yürümesi gündeme bomba gibi düştü.

Çağrı Atakan’a 5 ödül oyunundan men cezası veren Acun Ilıcalı, “Bu cezaya dayanamayabilirsin. Şimdi Survivor'dan ayrıldığını açıklarsan mutlu olurum. Kararını hemen ver" sözleriyle Çağrı Atakan’ın adaya veda etmesini istedi.

Herkes Çağrı Atakan’ı Bekliyordu.. Survivor’da Şok Diskalifiye Kararı!

Fenomen yarışmada gözler 11 Mart Perşembe akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölüme çevrildi. Survivor 2021’de Çağrı Atakan’ın diskalifiyesi konuşulurken, ortaya şok bir iddia atıldı.

Herkes Çağrı Atakan’ı Bekliyordu.. Survivor’da Şok Diskalifiye Kararı!


Tv100’de yer alana habere göre; Ünlüler takımının kaptanı Barış Özbek’in mide rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan diskalifiye edildiği öne sürüldü. Doğan Keser ile girdiği tartışmalarla da çok konuşulan Özbek, mide rahatsızlığı nedeniyle yarışmalara katılamamıştı.

BARIŞ ÖZBEK KİMDİR?

Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacısı Özbek, 14 Eylül 1986 tarihinde Castrop-Rauxel, Almanya'da dünyaya geldi. BG Schwerin altyapısında futbola başlayan Barış Özbek, 2003-2004'te Tus Hordel'de forma giydikten sonra 2005 yılında Rot-Weiss Essen altyapısına geçti. Barış, iki sene boyunca A takım forması giydi. 39 maçta 1 gol attı. 2007-2008 sezonunda da takım arkadaşı Serkan Çalık ile birlikte Galatasaray'a transfer oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap