SON DAKİKA



Haber > Magazin > İki bebek olunca daha çok çalışmam lazım!

İki bebek olunca daha çok çalışmam lazım!

26 Haziran 2024 Çarşamba - 15:29




Yasemin Şefkatli ile üç yıldır mutlu bir evlilik sürdüren ve geçtiğimiz ocak ayında ikiz bebekleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir'e kavuşan İdo Tatlıses, önceki gün Bodrum'da bir mekanda sahne aldı. Bayramı ailesiyle geçiren 32 yaşındaki şarkıcı, değişen hayatı hakkında konuştu.





İlk Babalar Günü'nü geçirdiği hatırlatılan İdo Tatlıses, "Çok deneyimsiz yakalandım ilk Babalar Günü'nde. Herkes kutluyor, ben ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

"ANNEMİ VE BABAMI ÇOK İYİ ANLIYORUM"

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu, "Bayramı çocuklarımla geçirdim. Annemin ve babamın 'Gel bu bayramı beraber geçirelim' demesini şimdi çok iyi anlıyorum" açıklamasını yaptı.

"Bakıcıların uçuk fiyatlar talep ettiği" yorumu üzerine Tatlıses, "Dilimizin yandığı yerlerden konuşuyoruz. Masraf. Çocuklar kendi başına bir masraf, daha çok çalışmamız lazım" açıklamasını yaptı.

"DELİ GİBİ ESNİYORUM"


Çocuklardan sonra hayatında her şey değiştiğini belirten şarkıcı, "Mesela benim şu an çok uykum var, esniyorum deli gibi. Her sabah 7 gibi ayaktayız, Yasemin daha da erken kalkıyor. Yasemin bana bile vermiyor çocukları her şeyleriyle Yasemin kendisi ilgilenmek istiyor" ifadelerini kullandı.

Beğendim
5
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap