SON DAKİKA



Haber > Magazin > İMERA KTÜ'yü salladı

İMERA KTÜ'yü salladı

14 Aralık 2014 Pazar - 12:12




Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Öğrenci Konseyi’nin düzenlediği İMERA konseri dün akşam KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.





Yoğun ilginin olduğu konserde, Karadeniz müziğinin saklı kalmış ezgilerini gün yüzüne çıkardıkları Ena albümünden parçalar seslendiren İMERA, kemençe ile birlikte izleyenlere keyif anlar yaşattı. Horon ekibinin de sahne aldığı gecede, katılanlar salon içerisinde uzun horon halkaları oluşturdu. EL ELE VERECEĞİZ Konser öncesi salona hitap ederek kısa bir konuşma yapan KTÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Hüseyin Yavuz: “KTÜ ile Trabzon arasında sağlam köprüler oluşturmak adına bu etkinlik ilk adımımızdır. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecek. Kentimizle üniversitemiz arasında el ele vererek daha sağlam bir bağ kuracağımıza inanıyorum. Buraya kadar gelen tüm misafirlerimize ve bizleri kırmayarak davetimiz kabul eden İMERA Grubu’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap