SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kaan Taşaner 17 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı

Kaan Taşaner 17 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı

18 Ocak 2021 Pazartesi - 17:06




Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Kaan Taşaner, 17 yaş küçük olan oyuncu sevgilisi Seray Dura ile görüntülendi.





Buğra Gülsoy'un başrolünde olduğu TRT 1 dizisi Uyanış Büyük Selçuklu yıldızı Kan Taşaner, son olarak güzel oyuncu Selin Şekerci ile bir aşk yaşamıştı. Şimdilerde ise kendisinden 17 yaş küçük oyuncu Seray Duru ile bir beraberlik yaşıyor. 

Sevgisiyle Emirgan'da yürüyüş yapan oyuncu Kaan Taşaner, kendisiyle sohbet etmek isteyen basın mensuplarını kırmadan sorularını yanıtladı. İlişkisi hakkında konuşan Taşaner, "Yeni bir ilişkimiz var, her şey güzel gidiyor" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Kaan Taşaner'in sevgilisi kendisinden 17 yaş küçük meslektaşı Seray Dura ortaya çıktı. 1979 doğumlu olan Kaan Taşaner'in oyuncu sevgilisi 1996 doğumlu. 
İstanbul'daki özel bir üniversitenin Sahne Sanatları bölümünden mezun olan Seray Dura'nın oyunculuk ve modellik yaptığı öğrenildi.

Kaan Taşaner: 1979 doğumlu dizi ve tiyatro oyuncusu. Konya S.Ü. Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, “Karanlıkta ilk ışık Kubilay” adlı tiyatro oyunuyla attı. 
Ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı, televizyondaki ilk rolünü Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandırdı. 

Takip eden yıllarda televizyon ve tiyatroya birlikte devam etti, 2010 yılında Kanal D’de başlayan Fatmagül’ün Suçu Ne? adlı dizide, Erdoğan Yaşaran rolünü kabul etti ve bu sayede adını ilk kez sürekli bir projede duyurmuş oldu.
2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Kuzey Güney adlı TV dizisinde Şeref Komiser rolünü canlandırmıştır. 
Oyuncu 2014 Aralık ayında TRT 1’de başlayan Diriliş:Ertuğrul dizisinde “Gündoğdu” karakterini canlandırmaktadır. 
Oyuncu aynı zamanda tiyatro sanatçısı Sacide Taşaner’in oğludur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap