SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kahkaha tufanı

Kahkaha tufanı

13 Şubat 2015 Cuma - 12:37




Gugulumdakiler Tiyatrosu “Biz Bunu Çok Düşündük” oyunu ile hem güldürüyor hem de düşündürüyor. Oyun izleyicileri adeta gülmekten kırıp geçiriyor.





Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu; Tamer Küçük’ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz’ın yönettiği “Biz Bunu Çok Düşündük” isimli nefis bir komedi oyunu ile büyük beğeni topluyor.  Tiyatroseverleri dramatik sahneleriyle düşündürürken, mizahın yoğun yaşandığı sahneleriyle gülmekten kırıp geçiriyor.  Trabzon Devlet Tiyatrosunda oynadıkları ikinci oyunlarında da Gugugulmdakişler Tiyatrosu salonu tamamen doldurdu.


Gugulumdakiler Tiyatrosu, son iki sezondur sahneye koyduğu dram-komedi tarzı oyunlarla ciddi bir mizah olgusu yaratırken hem düşündüren, hem de güldüren oyun konsepti ile tiyatro severlerin büyük ilgisini görüyor. Gugulumdakiler Tiyatrosu; Bölge insanının sosyal yaşantısı üzerine kurgulanan ve gündelik diyalogların oyun içerisine fıkra tadında serpiştirildiği “Biz Bunu Çok Düşündük” isimli oyunlarıyla tiyatro severleri bu sezon da mizahın güldüren ve düşündüren yüzü ile buluşturmaya devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap