A+ A-
Yorum
10

Kara listeye alınan Dilan Çıtak'a eşinden destek!

Yayın Tarihi: 29.09.2024 - 11:08
Kedisi için kendisini uyaran kabin memuruyla karakolluk olan, daha sonra polis memuruyla da tartışan İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak'a eşinden destek geldi.
Kaynak:MİLLİYET

Uçakta kedisi yüzünden kabin memurlarına saldırdığı iddiasıyla karakolluk olan ve THY’nin kara listeye aldığı Dilan Çıtak’a eşinden destek geldi. Eşi, Çıtak’ın son dönemde babası İbrahim Tatlıses’le yaşadığı ailevi problemler nedeniyle gergin olduğuna atıfta bulunup “Herkesin ailevi bir problemleri olabilir. Bunun etkisi olduğunu düşünüyorum” dedi. Levent Dörter aynı zamanda, tanınmış kişi olmanın faturasına ödediklerini ifade etti.

"HAYATINIZDA GÖRECEĞİNİZ EN SADIK İNSAN"

Bu olaydan sonra kendisine dahi sosyal medyadan hakaretler edildiğini anlatan şarkıcı Levent Dörter, eşi Dilan Çıtak’ın çok asabi biri olmadığını belirtip şöyle konuştu: 

Dilan da senin benim gibi ama asla haksızlığa gelemeyen bir karakter. Ben biraz daha mülayimimdir, daha küçük sesle bağırırım, o sadece bir oktav daha üstten bağırıyor sadece. Eşim diye söylemiyorum, hayatınızda göreceğiniz en merhametli, dürüst, en sadık insan. Burada bir kedi görsün gözü aksan tüm gününü veterinerde gidip onunla harcar. Popüler ve önde olmanın tanınmanın faturasını ödüyorsun, küçük videolarla algı yönetimi oluyor.

 

 
Etiketler