SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kazayı gördü, müdahaleye izin vermedi!

Kazayı gördü, müdahaleye izin vermedi!

11 Temmuz 2016 Pazartesi - 14:37




Karaman'da gerçekleşen trafik kazasında yaralıya ilk müdahaleyi yapan vatandaş, beyin cerrahınının bile durumla ilgilenmesine müsaade vermedi.





Karaman'da dün akşam saatlerinde otomobilin çarpması sonucu yaralanan üç tekerlekli motosiklet sürücüsü Durmuş Çiçek'e, yoldan geçen başka bir araçtaki kişi müdahale etti. Gerçekleşen kaza sonucu motosiklet hurda yığınına dönerken, Çiçek başından yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerine ve yoldan geçerken duran beyin cerrahına dahi müdahalede bulundurmayan kişi, Durmuş Çiçek ambulansa bindirilene kadar başından ayrılmadı.

MÜDAHALE ETTİRMEDİ, SÜREKLİ YARALIYI ÖPTÜ

Yaralı Çiçek, yerde ambulansın gelmesini beklediği sırada yoldan geçen bir kişi müdahale edip, yaralıyla ilgilendi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ile yoldan geçerken duran beyin cerrahına dahi müdahale ettirmeyen adı belirlenemeyen kişi, Çiçek'in başındaki yarayı, sağlık görevlilerinden aldığı sargı bezi ve bantla kapatıp, sürekli yaralıyı öptü.

Birlikte geldiği kadın ise "Bilalim, bak bu bey beyin cerrahı" demesine rağmen uyarılara aldırış etmeyip, yaralıyı ambulansa bindirene kadar yalnız bırakmadı.


Yaralı Çiçek'in ise ''Ayakkabımın teki yok, onu bir bulun ve üç tekerlekli motosikletimi de bir kenara çekiverin'' demesi dikkat çekti.

Çiçek, ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Çiçek'e müdahale ettirmeyen kişi de, yanındaki kadınla araçlarına binip uzaklaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap