SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kim Kardashian kendini işlerine verdi

Kim Kardashian kendini işlerine verdi

15 Ocak 2021 Cuma - 12:44




Boşanmaya hazırlandığı ileri sürülen reality show yıldızı Kim Kardashian, tamamen işine odaklandı. Kardashian, yeni parfümlerinin tanıtımını için verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı.





Bir süre önce eşi Kanye West ile boşanmaya hazırlandıkları ileri sürülen Kim Kardashian, özel hayatındaki bu zorlu süreçte işlerine ağırlık verdi. Kardashian kendi firmasından piyasaya sunulan parfümlerin tanıtımını da kendi sosyal medya hesapları üzerinden yaptı.

Dekoltesi çok konuşuldu

40 yaşındaki dört çocuk annesi Kardashian, çektirdiği fotoğraflarını hem Instagram hem de Twitter hesaplarından takipçilerinin beğenisine sundu.

Kardashian'ın ilginç kostümüne de takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni geldi. Bazı kişiler Kardashian'ın görüntüsünü beğendiğini söylerken bazıları da kıyafetini eleştirdi.

Yedi yıllık evliliği bitiyor 

Kim Kardashian ile 2014 yılında evlendiği Kanye West'in boşanmak üzere olduğu haberi geçtiğimiz hafta gündeme bomba gibi düşmüştü. Çiftin neredeyse bir yıldır da ayrı yaşadığı iddialar arasında. Kardashian'ı boşanmaya ikna eden kişinin de annesi Kris Jenner olduğu ileri sürülmüştü.

Kim Kardashian da Kanye West de şimdilik bu iddialar karşısında suskun kalmayı tercih ediyor. Çiftin ikisi biyolojik ikisi de taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya gelen dört tane çocuğu bulunuyor.





Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap