SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Köksal Baba', Bakan Soylu'yu ziyaret etti

'Köksal Baba', Bakan Soylu'yu ziyaret etti

12 Ocak 2016 Salı - 17:06




Sosyal medya fenomeni 'Köksal Baba', Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.





'Köksal Baba'dan Bakan Süleyman Soylu'ya ziyaret... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek, 10 Şubat 2016 tarihinde Trabzon Ramada Otel’de yapılacak olan 41. Yaş günü gecesine davet eden Köksal Baba, “Sayın Bakanımız bu geceye katılarak bizleri onurlandırmasını istiyoruz” dedi. Bu gecede hem 'Köksal Baba’nın 41. yaş günü etkinliği yapılacak  hem de bu geceden elde edilen gelirler engelli ailelerine verilecek. Bakan Soylu 'Köksal Baba’nın ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Köksal Baba ile yerel seçimlerde tanışarak dost olduk. 'Köksal Baba’nın 41. yaş günü gecesine bizleri davet etti. Kendisi elde edilecek geliri engelli ailelerine vererek çok örnek bir davranış gösteriyor. Kendisini tebrik ediyoruz. Her zaman yanındayız” dedi. Köksal baba ziyaretin sonunda 41. Yaş günü gecesi davetiyesinin yanında seçimde çekilmiş oldukları fotoğrafları Bakan Soylu’ya hediye etti.

Bakan Soylu’yu ziyaret ederek, 10 Şubat 2016 tarihin de Trabzon Ramada Otel’de yapılacak olan 41. Yaş günü gecesine davet eden Köksal Baba, “Sayın Bakanımız bu geceye katılarak bizleri onurlandırmasını istiyoruz” dedi. Bu gece de hem Köksal Baba’nın 41. yaş günü etkinliği yapılacak , hem de bu geceden elde edilen gelirler engelli ailelerine verilecek. Bakan Soylu Köksal Baba’nın ziyaretinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Köksal Baba ile yerel seçimlerde tanışarak dost olduk. Köksal Baba’nın 41. yaş günü gecesine bizleri davet etti. Kendisi elde edilecek geliri engelli ailelerine vererek çok örnek bir davranış gösteriyor. Kendisini tebrik ediyoruz. Her zaman yanındayız” dedi. Köksal baba ziyaretin sonunda 41. Yaş günü gecesi daveti yanında seçimde çekilmiş oldukları fotoğrafları Bakan Soylu’ya hediye etti.

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/bolgesel/koksal-baba-bakan-soylu-yu-ziyaret-etti-h261261.html

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap