SON DAKİKA



Haber > Magazin > Konserde aşka geldi

Konserde aşka geldi

24 Eylül 2021 Cuma - 10:36




Kadir Doğulu ve eşi Neslihan Atagül dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan Murat Dalkılıç’ın konserine gitti. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, konserde adeta aşka geldi.





Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ikilisi 2016 senesinde hayatını birleştirmişti. Bir dönem aralarının bozuk olduğu ve yollarını ayıracakları konuşulan çift kısa süre sonra aralarındaki anlaşmazlıkları düzelterek ilişkilerine şans vermişti.

O günden buyana mutlu bir evlilik süren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ikilisi, her fırsatta sosyal medya sayfasından yaptıkları paylaşımlarla aşklarını dosta düşmana karşı sergiliyor.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ikilisi dün akşam ise Murat Dalkılıç’ın sahne aldığı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda doyasıya eğlendi.

Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu ile sarmaş dolaş olduğu romantik anları sosyal medya sayfasından paylaştı. Atagül’ün sahnede şarkı söyleyen Murat Dalkılıç’ın şarkısını eşinin gözlerine bakarak romantik bir şekilde söylediği görüntülere yansıdı.
 

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap