SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mayolu pozları olay oldu!

Mayolu pozları olay oldu!

27 Haziran 2024 Perşembe - 11:10




Son olarak final yapan 'Şahane Hayatım' dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade, soluğu tatilde aldı. Plajda çekilen mayolu pozlarını sosyal medya sayfasından yayınlayan güzel oyuncuya, beğeni ve yorum yağdı.





'Al Yazmalım', 'Küçük Ağa', 'Bizim Hikaye', 'Aşk Tesadüfleri Sever 2', 'Yasak Elma' ve Üç Kuruş' gibi birçok projede izleyici karşısına çıkan Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz günlerde Bebek'te objektiflere yansımıştı.

Siyahlara bürünen oyuncu, acelesi olduğunu ve bir arkadaşının doğum gününe yetişmek istediğini söylemişti.

İMDADINA VALE YETİŞTİ

Etrafını bir anda çocuklar saran ünlü isim, aynı zamanda basın mensuplarının markajından kaçmaya çalışmıştı. Bu sırada Nesrin Cavadzade'nin imdadına vale yetişmişti.

Valenin getirdiği otomobiline binen 41 yaşındaki oyuncu, "İyi bayramlar. Başka zaman konuşalım" diyerek, muhabirlerin röportaj isteğini geri çevirmişti.


SOLUĞU TATİLDE ALDI

41 yaşındaki Nesrin Cavadzade, soluğu tatilde aldı. Güzel oyuncu, parlak mavi mayosuyla çekilen karelerini 3.3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladı.

Cavadzade'nin kısa sürede 37 binden fazla beğeni alan gönderisine; sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

- Alev aldı buralar!
- Dünyanın en güzel kadını...
- Gerçek bir deniz kızısın.
- Kraliçe!

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap