SON DAKİKA



Haber > Magazin > Merve Boluğur hem aşkta hem işte kazandı

Merve Boluğur hem aşkta hem işte kazandı

11 Ağustos 2020 Salı - 12:26




Bir süredir hayranı Burak Dayı ile aşk yaşayan Merve Boluğur'a yeniden teklif yağmaya başladı... Magazin gündeminde adını sık sık duyuran Boluğur, yeniden firmaların aranan yüzü oldu.





Murat  Dalkılıç ile boşandıktan sonra hayatına kimseyi almayan Merve Boluğur, aşk orucunu hayranı Burak Dayı ile bozmuştu... Merve Boluğur’a Burak Dayı aşkı yaradı.

Fanıyla sevgili olarak herkesi şaşırtan Boluğur, yeni ilişkisiyle birlikte hem sosyal medyada takipçi sayısını artırdı, hem de çok sayıda reklam teklifi aldı. 32 yaşındaki oyuncu, önceki gün de takipçi sayısını 3.8 milyon'a çıkardığı Instagram hesabından bir bitki çayının reklamını yaptı. Merve Boluğur'un her paylaşım için 10 bin lira kazandığı ortaya çıktı.

TEKLİF YAĞIYOR

Uzun süredir dizi projelerinde yer almayan oyuncu, geçen yıl kendi kozmetik markasıyla ticarete atılıp hüsrana uğramıştı. Son aşkıyla magazin gündemine yerleşen oyuncu, yeniden firmaların aranan yüzü olmayı başardı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap