SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nur Yerlitaş sessizliğini bozdu

Nur Yerlitaş sessizliğini bozdu

14 Kasım 2015 Cumartesi - 13:49




Geçtiğimiz hafta düzenlenen VIP etkinlikte yaşanan izdihamla ilgili Nurella lakaplı ünlü modacı Nur Yerlitaş'tan cevap geldi. Nur Yerlitaş, jüri üyesi





"AY SİZE NE, AYOL SİZE NE?"

İşte Nur Yerlitaş'ın sunucu ve seyircileri kahkahaya boğan açıklamaları: "Ay nereden gittim nereden bileyim, kırıta kırıta gittim. Firma beni VIP olarak çağırdı normalde gitmem. Ivana ile gittik kahve içtik bize ikramlar yaptılar. Süslendik püslendik. Aa bir gittik kalabalık var. Kapı açılacak tek tek içeri alacaklar sandım. Ay ne göreyim, bizim sevgili Fatih Ürek de vardı. Ben ne göreyim kardeşim ezdiler, ben yokum. Ben ömrümde görmedim böyle bir şey. Aman kardeşim beni aldılar, su getirdiler bir yere oturttular. Oturduğum yer de çocuk reyonuymuş yeğenime bir şeyler aldım. Düştük mü dile sonra. Yazdılar çizdiler. Ne var ne olmuş dedim, size ne. Bana dediler ki açgözlü kadın, doymaz mısın, senin bedenine göre var mı? Ay size ne, ayol size ne?"

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap