SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ödül töreninde duygusal anlar yaşadı

Ödül töreninde duygusal anlar yaşadı

17 Mart 2015 Salı - 13:14




Ünlü oyuncu Türkan Şoray, jürisi olduğu 'Yeşil Ekran Kısa Film' yarışmasının ödül töreninde hayranlarının aşırı ilgisi nedeniyle gözyaşlarına hakim ol





Yeşilçam'ın efsane oyuncuları Türkan Şoray, Cihan Ünal, Ediz Hun ve Haluk Ergök'ün jüri koltuğunda olduğu "Yeşil Ekran Kısa Film" yarışmasının ödülleri önceki akşam Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen bir geceyle sahiplerini buldu.

GECEYE ŞORAY DAMGA VURDU

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, İstanbul milletvekilleri, akademisyenler ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen geceye Türkan Şoray damgasını vurdu.

"BU SEVGİ PAHA BİÇİLMEZ"

Şoray, salona girmesi ile birlikte salondaki herkes tarafından ayakta alkışlandı. Bu sevgi karşısında duygularını gizleyemeyen Türkan Şoray sahneye çıkarak herkese teşekkür etti. Bir ara gözyaşlarına hakim olamayan Şoray, daha sonra Ediz Hun'un yardımıyla jüri koltuğundaki yerine oturdu.


Daha sonra yerine oturan Sultan, gülmeye başlayarak bu sevgi paha biçilemez dedi. Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması'nda birinciliği Marmara Üniversitesi'nden Elif Çakmak, Hilal Öz, Özlem Tanrıverdi 'Kafes' adlı film ile aldı. Törende birinciye 30 bin TL, ikinciye 20 bin TL ve üçüncüye 10 bin TL para ödülü verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap