SON DAKİKA



Haber > Magazin > Önce aksiyon sonra aile

Önce aksiyon sonra aile

21 Eylül 2016 Çarşamba - 14:16




Kış sezonunda bizleri bekleyen birbirinden renkli ve keyifli yapımlar var. Aile dizileri yanında aksiyon yapımlarını da göreceğimiz yeni sezonda bakın





Eylül ayının gelişi sadece okulların açılışını değil, aynı zamanda dizi sezonunun başlangıcını da müjdeler. Kanalların bol ünlülü yeni sezon projeleri birbiri ardına tanıtılırken, bir yandan da geride bıraktığımız sezonun favori dizileri seyircisini selamlar. Yeni yılda da çok konuşulacak diziler daha ilk bölümleriyle kendisini belli etti. Uğur Yücel’in Familya’sı totalde beşinci sırada kendisine yer bulurken, Çağatay Ulusoy’un dizisi de ikinci sıradan seyircisini selamladı. Konusunu Kore yapımı bir projeden alan ve Hollywood tarafından da Köstebek adıyla filmleştirilen yapımın Türkiye’deki adı ‘İçerde’ olmuş. Türk seyircisinin yeni sezondaki tercihi reyting listelerine bakılacak olursa ilk olarak aksiyon ve sonrasında da aile dizileri. İşte kış sezonunu selamlayan projeler.

FAMİLYA

Canım Ailem dizisinden sonra yine bir aile dizisinde boy gösteren Uğur Yücel, gerçekten de gövde gösterisi yaptı. Verdiği kilolardan sonra adeta bambaşka biri haline gelen Uğur Yücel, seyircisinden tam not alırken aynı zamanda geride bıraktığımız yıllarda hayatını kaybeden Tuncel Kurtiz’e yaptığı saygı duruşuyla da seyircinin gönlünü fethetti. FOX TV’nin Eylül ayının son günlerinde seyirciyle buluşan dizisinde Uğur Yücel, eski sinema makinisti Yaşar Beyoğlu karakteriyle seyircisinin karşısına çıkıyor. 2002 Dünya Kupası’nda İlhan Mansız’ın Senegal’e attığı golle başlayan Familya dizisi, ülkeye büyük mutluluklar yaşadığı dönemleri anılarla anlarak umut verecek. Fox TV’nin kendi sitesinde Familya hakkında yayınladığı metin şu şekilde:

familya-ic
 

Çekimlerine İstanbul'da başlanan ve Ayvalık'ta devam eden “ Familya”, birbirinden başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrollerinde usta oyuncu Uğur Yücel'in yanı sıra, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız'ın yanı sıra Gökhan Kıraç, Enis Arıkan, Olgu Baran Kubilay, Bekir Çiçekdemir, Berat Efe Parlar, İpek Ayaz Kortunç, Murat Şahan, Ozan Coşkun, Neslihan Arslan ve Güven Kıraç yer alıyor. “Familya”, 2002 yılında Dünya Kupası'daki Türkiye- Senegal maçında İlhan Mansız'ın attığı golle, herkes büyük bir sevinç yaşarken, parçalanan Beyoğlu ailesinin ve baba Yaşar Beyoğlu'nun (Uğur Yücel) yıllar sonra aldığı bir haberle yeniden ailesini bir araya getirmeye çalışmasının hikayesini konu ediniyor.

OYUNCULAR


Uğur Yücel (Yaşar Beyoğlu), Sezer Avcı ( Hava Beyoğlu), Erkan Kolçak Köstendil ( Toprak Beyoğlu), Aybüke Pusat ( Su Beyoğlu), Murat Ceylan ( Ateş Beyoğlu), Cansu Tosun (Hare Bilgiç), Güven Kıraç (Casim Yeltekli), Bülent Emrah Parlak (Namık Boz), Şükran Ovalı (Ezgi Alagöz)

RÜZGARIN KALBİ

Seyirciyi Foça’ya götüren Rüzgarın Kalbi dizisi ilginç konusuyla yeni sezonun dikkat çekici yapımlarından olmaya aday. Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal ve Cezmi Baskın gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin konusu şöyle: “Rüzgar büyük bir aşk ile sevdiği kadını Meltem'i iki yıl önce bir trafik kazasında kaybettikten sonra her şeyden ama en çok da anılarından kaçmak için Bosna Hersek'e gitmiştir. İki yıl boyunca ailesi de dahil kimse ile irtibat kurmaz. Türkiye'nin sayılı holdinglerinden biri olan Boran'ların sahibi annesi Vahide ve dayısı Kemal uzun uğraşlar sonucu Rüzgar'ın izini bulurlar. Ve Kemal Bosna'ya gidip Rüzgar'ı İstanbul'a geri getirir. Fakat Rüzgar'ın kalbi hala acılıdır. Yine duramaz ve kendisi için verilen kalabalık bir aile yemeğinden kimselere bir şey demeden kaçar. Tesadüfen karşılaştığı taksici sayesinde kendini Foça'da bulur. Zaten Rüzgar için nereye gittiğinin bir önemi yoktur.Zeynep, çocukluk aşkı Kutay ile evlilik arifesindedir. Düğünlerine bir hafta vardır ve hazırlıklar devam ederken Zeynep aldatıldığını öğrenir. O da Rüzgar gibi her şeyi geride bırakarak kaçmak ister. Zeynep çok sevdiği dedesi Muammer'in ve teyzesi Ayla'nın yanına Foça'ya doğru yola çıkar. Fakat dedesinin çiftlik evine gelemeden Rüzgar'ın kaldığı kulübenin önünde baygınlık geçirir. Rüzgar ile kasabalının tanışması da bu sayede gerçekleşir. Ancak Rüzgar adı dışında gerçek kimliğini herkesten saklar. Zeynep'in en yakın arkadaşı Hande'nin düğünü yüzünden Zeynep ve Kutay tekrar karşılaşmak zorundadır. Sibel, Başak ve Hande bir plan düşünürler. Fakat bu planın işlemesi için Rüzgar'a ihtiyaçları vardır. Rüzgar ise Zeynep ile ilgili gerçeği öğrendiğinde bu plana ‘hayır' diyemez. Ve böylece Zeynep ile Rüzgar arasında ortaya kalplerin konduğu bir oyun başlar…

ruzgarin-kalbi
 

OYUNCULAR

Burak Serdar Şanal (Rüzgar), Deniz Baysal (Zeynep), Cezmi Baskın (Muammer), Ahmet Saraçoğlu (Kemal), Başak Daşman (Ayla), Batuhan Begimgil (Kutay), Funda Nereida Şirinka (Neriman), Ebru Aykaç (Mualla), Turgut Tunçalp (Erdem), Müge Akyamaç (Vahide), Mehmetcan Mincinozlu (Tekin), Seçil Buket Akıncı (Hande), Zeynep Elçin (Sibel),
Özlem Mahmutoğlu (Başak), Mert Asker (Sadık)


BABAM VE AİLESİ

“Seyirci beni ağlarken görmeyi seviyor” şeklindeki açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Ayça Bingöl’ün dizisi Babam ve Ailesi, kadrosunda yer alan Bülent İnal ve Ceyda Düvenci isimleriyle iddialı yapımlar arasında yer alıyor. Kanal D’de seyirciyle buluşan dizinin konusu ise şöyle: Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul'da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi'nin oğlu Mert'in başından geçen bir olay ile Adana'da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana'da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

babam-ve-ailesi
 

OYUNCULAR

Ayça Bingöl (Nilgün), Bülent İnal (Kemal), Ceyda Düvenci (Suzan), Sercan Badur (Mert), Erdem Akakçe (Fadıl), Emel Göksu (Macide), Caner Şahin (Kadir), Eva Dedova (Ece), Sera Kutlubey (Hasret), Can Albayrak (İbo) , Zeynep Doğa Doğuşlu (Çiçek),Hakan Altuntaş (Rıza), Sezin Bozacı (Emine), Ecem Simge Yurdatapan (Yelda), İlker Özer (Kerim), Kubilay Karslıoğlu (Ahmet), Fulya Ünvan (Filiz), Emre Başer (Dr.Orhan), Tuna Kırlı (Spor Hocası), Taygun Sungar (Caner)

BODRUM MASALI


Yaz aylarının son haftalarında seyirciyle buluşan Bodrum Masalı, reytinglerdeki başarısıyla yeni sezonda da kendisinden söz ettirecek gibi görünüyor. Kadrosunda uzun bir süre sonra beyazcama dönen Timuçin Esen’i barındıran dizinin diğer önemli ismi Şevval Sam. Bu önemli iki ismi kadrosunda barındıran dizinin konusu ise şöyle: Yıldız gençlik aşkı Faryalı ile yıllar sonra karşılaşırken, Ateş ve Su da zengin sevgililerinden uzaklaşmak zorunda kalırlar. Alıştıkları zengin yaşamı geride bırakan Ergüvenler, parasızlıkla ve Bodrum'un bilmedikleri yeni bir yüzü ile tanışırlar. Evren'in gizli metresi Gözde'nin tam karşılarındaki eve yerleşmesi aile için yeni bir tehdit olacaktır. “Nasıl yaşayacağız biz burada?” harap evin önünde duran Su'nun ailesine sorduğu bu soru, Ergüvenlerin yeni mücadelesinin başlangıcıdır aslında…

bodrum-masali-3
 

OYUNCULAR

Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş), Hilmicem İntepe (Kelebek), Dilan Çiçek Deniz (Su), Toprak Sağlam (Gözde), Serhan Onat (Uzay), Bora Cengiz (Cenk), Ezgi Şenler (Aslı), Serel Yereli (Alara), Zehra Yılmaz (Rana)

ARKADAŞLAR İYİDİR

Show TV yeni sezona iddialı dizilerle giriyor. Bunlardan bir tanesi de Arkadaşlar İyidir adlı dizi… Yeni dönemin genç ve gelecek vadeden oyuncularının yanı sıra Tolga Karayel ve Didem İnselel gibi birçok güçlü ismi barındıran dizinin ilk bölümden seyircinin beğenisini kazandı. Üniversiteli beş gencin sürükleyici hikayelerine tanıklık ettiğimiz yapım, ekranlarda benzerine az rastladığımız gençlik sorunlarına değinen işlerden.


arkadaslar-iyidir
 

OYUNCULAR

Başrollerinde; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Cankat Aydos'un yer aldığı, genç kadroya; Emre Karayel, Didem İnselel, Devrim Özder Akın, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar ve Ahmet Mekin gibi güçlü isimler eşlik ediyor. Yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yönetmenliğini ise Deniz Koloş'un yaptığı “Arkadaşlar İyidir”in senaryosunu ise Ekin Atalarkaleme alıyor.

CESUR YÜREK

Bol aksiyon ve aşkın yaşanacağı dizinin ilk olarak ağustos ayında seyirciyle buluşacağı söyleniyordu sonrasında eylül ayında başlayacağı duyurulan dizinin şimdilik son yayın tarihi ise Ekim. Tanıtımında yarattığı atmosferle şimdiden konuşulmaya başlanan dizinin başrolünde Onur Tuna ismini görüyoruz. Show TV’nin izleyicisine bol aksiyon ve aşk vadeden yeni dizisi “Cesur Yürek”in yapımcılığını Fark Film yapacak. Aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz başrollerde olacak. Bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri de konu edinen “Cesur Yürek”in yönetmenliğini Kudret Sabancı yaparken, senaryosunu Cüneyt Aysan ve Ozan Aksungur kaleme alıyor.

BANA SEVMEYİ ANLAT


Bana Sevmeyi Anlat dizisinin başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ yer alıyor. Yakışıklı oyuncunun dizide kızını canlandıran oyuncuyla birbirinden keyifli ve renkli fotoğraflarının basına yansımış ve ikilinin arasındaki uyum beğenilmişti. Keyifle izlenen dizinin konusu ise şöyle: “Leyla bebeği ile babası Salih'in evine sığınmıştır. Salih'in eşi Ayla, çocukları Hakverdi ve Simge ile zor şartlarda yaşamaktadır. Ayla ve Simge ile bir türlü yıldızı barışmayan Leyla için hayat gittikçe zorlaşmaktadır. Türkiye'nin saygın iş adamlarından Haşmet, aynı zamanda Salih'in patronudur. Bir iş ziyaretinde Leyla'ya ilk görüşte aşık olur ve evlenme teklif eder. Haşmet'in gizli dünyasından haberdar olmayan, Haşmet'e saygı duyan Leyla için bu teklifin anlamı aşktan ziyade, bebeği için güvenli bir gelecektir. İstanbul'da yaşayan Alper işinde oldukça başarılı bir restoran işletmecisidir. Ağabeyi Cihan ve eşi Berna'nın beraber geçirdikleri trafik kazası Alper için kırılma noktasıdır. Alper, küçük kızı ve iki yeğeni ile yeni bir hayat kurma mücadelesindeyken Haşmet'in restoranının başına geçer. Haşmet ve Leyla'nın düğününde beklenmedik bir şekilde yolları kesişen Alper ve Leyla için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

bana-sevmeyi-anlat-2

OYUNCULAR

Kadir Doğulu (Alper), Seda Bakan (Leyla), Mustafa Üstündağ (Haşmet), Dolunay Sert (Canan), Kadir Çermik (Salih), Mahperi Mertoğlu (Ayla), Bihter Dinçel (Suzan), Aslı Orcan (Berna), Emir Çubukçu (Burak Tuğcu), Cemil Büyükdöğerli (Onur), Mine Kılıç (Ezgi), Bahadır Vatanoğlu (Hakverdi), Serdar Özer (Engin), Gülper Özdemir (Simge), İlayda Alişan (Eylül), Naz Sayıner (Mercan), Lavinya Ünlüer (Çiçek)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap