SON DAKİKA



Haber > Magazin > Oynadığı filmin galasına gitmedi

Oynadığı filmin galasına gitmedi

11 Haziran 2016 Cumartesi - 11:12




'Ve Panayır Köyden Gider' filminin galası, önceki akşam Kanyon yapıldı.





 Galaya filmin yönetmeni Mete Sözer, oyuncuları Cem Davran ve Açelya Devrim Yılhan katılırken, başrolü üstlenen Engin Altan Düzyatan ve İlyas Salman yurt dışına tatile gittiklerinden dolayı katılamadı.

"SIRA DIŞI BİR FİLM"

Gösterim öncesi gazetecilerin karşısında çıkan yönetmen Mete Sözer ve oyuncular, film hakkındaki merak edilenleri kısaca anlattı. Mete Sözer, "Türk sineması için sıra dışı bir film oldu, gerisi seyircilerin takdirine kaldı. İnşallah beğenirler'' dedi.

TÜRK SİNEMASINDA YENİ BİR PENCERE

Filmde rol alan bir diğer oyuncu olan Cem Davran, "Mete Türk Sineması'nda yeni bir pencere açtı. Aslında biz sadece oynayan ve onun hayalini yaşatanlar olduk. Bende tüm ekip gibi heyecanlıyım" dedi.


"HERKESİN İŞİ GÜCÜ VAR"

Başrolü üstlenen ve galaya katılmayan Engin Altan Düzyatan'ın, neden gelmediğini ise Mete Sözer açıkladı.

Yönetmen, "Herkesin işi gücü var, seyahatleri var. Bizde aramızda görmek isterdik, ama Engin'in önceden ayarlanmış bir seyahati vardı. Biliyorsunuz bu film yaklaşık 1.5 sene önce çekilmiş, dolayısıyla gala zamanını tutturmak zor oldu. Onlara da saygı duyuyorum'' diyerek konuya açıklık getirmiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap