SON DAKİKA



Haber > Magazin > Özcan Deniz ve Feyza Aktan’ın şiddet sahneleri olay oldu

Özcan Deniz ve Feyza Aktan’ın şiddet sahneleri olay oldu

19 Nisan 2021 Pazartesi - 14:43




Özcan Deniz ile Feyza Aktan, 2018 yılında evlenmiş ve 15 ay sonra boşanmıştı. Kuzey adında bir oğulları bulunan çift karantina günlerini birlikte geçirmişti.





Pandemi sürecine bir dizi sığdıran Deniz, başrolde de eski eşi Feyza Aktan'a rol vermişti. Özcan Deniz'in senarist ve yönetmenliğini üstlendiği 'Senkron' dizisi görücüye çıktı. Gain adlı dijital platformda yayınlanan dizinin gerçek hayatla benzerlikleri izleyiciyi şaşırttı. Suç ve gerilim türündeki yapımda Özcan Deniz'in Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı sahneler dikkat çekti.

ŞAŞIRTAN BENZERLİK

Dizide Feyza Aktan eşinden şiddet gören, 'Kuzey' adında bir oğlu olan, 'Mina' adında bir kadını canlandırıyor. Gerçek hayatta Özcan Deniz'in Feyza Aktan'a velayet davası açması gibi dizideki 'Sedat' karakteri de karısının oğullarını alıp gitmesine izin vermiyor.

Eşinin "Bana şiddet uyguluyorsun. Artık psikolojim kaldırmıyor. Psikolojik sorunların var. 'Git tedavi ol' diyorum ama bunu umursamıyorsun" sözlerini ise duymazdan geliyor ve eşini öldürüyor.

ÖZCAN BENİ DÖVDÜ


Özcan Deniz ile kısa süreli birlikteliğin arından tekrar mahkemelik olan Feyza Aktan ocak ayında şiddete uğradığı gerekçesiyle savcılığa başvurup eşi ve abisi hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ardından Özcan Deniz hakkında yaralama suçundan 1.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Feyza Aktan dilekçesinde eski eşinin kendisini bir değil, birçok kez dövdüğünü söylemişti. Deniz'in birlikte oldukları dönemde kendisini aldattığını, ayrılmak istediğinde odaya kilitleyerek ölümle tehdit ettiğini öne sürmüştü.

Deniz, boşandığı eşi Feyza Aktan ve 2 yaşındaki oğlu Kuzey'i oynattığı dizi için "Yazdığım senaryoyu bilimkurgu, gerilim ve drama şeklinde tasarladım. Başrolünde ben de yer alacağım. Yapımın tamamını evde ve evdeki imkânlarla çekeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.



'SENKRON' DİZİSİNİN KONUSU NE?

Zamanda yolculuk mümkün mü? Paralel evrenler gerçekten var mı? Hayallerimiz, yarım kalan aşklarımız, pişmanlıklarımız veya kayıplarımız başka bir evrende varlığını sürdürüyor olabilir mi? 21. yüzyılda herkesin kafasının bir köşesini meşgul eden bu soruları konu alan Senkron, 6 bölümden oluşuyor. Dizi, distopik gerilim ve suç temalarını taşıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap