SON DAKİKA



Haber > Magazin > Rüzgârın Hatıraları'nın galasına büyük ilgi

Rüzgârın Hatıraları'nın galasına büyük ilgi

12 Aralık 2015 Cumartesi - 10:09




Bir Özcan Alper filmi ‘Rüzgârın Hatıraları’ Artvin’de seyirciyle buluştu.





Özcan Alper filmi olan "Rüzgarın Hatıraları"nın gala gösterimi Nihat Gökyiğit Kültür Merkezi Salonu’nda yapıldı. Salon tıklım tıklım dolarken, birçok izleyici filmi merdivenlerden izledi. Kendisi de Artvinli olan ve daha önce Artvin’de çektiği "Sonbahar" filminin galasını yine Artvin’de yapan Özcan Alper, memleketine olan sevgisini de yaptığı güzel işlerle gösteriyor. Gala gecesine filmin oyuncuları Onur Saylak, Mustafa Uğurlu, Tuba Büyüküstün, Ebru Özkan, Murat Daltaban, Menderes Samancılar yoğun işleri nedeniyle katılamazlarken, Tuğba Büyüküstün ve Onur Saylak slayt mesajla seyirciyi selamlayarak gelemedikleri için özür dilediler.

11_21

Söyleşiye, yönetmen Özcan Alper ve oyuncu Sofya Khandamirova katıldı. Onur Saylak, slayt üzerinden verdiği mesajda, Artvin’in yaşam alanlarını, özellikle Cerattepe’de verdiği mücadeleye atıfta bulunarak, "Artvin halkını Cerattepe’de onurlu mücadelelerinden dolayı kutluyorum" dedi. Film, İkinci Dünya Savaşı yıllarında, çevirmen ve ressam olan Aram’ın siyasi nedenlerle hayatını kurtarmak için İstanbul’dan kaçışını konu alıyor.

Turan ŞENTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap