SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sahnede pantolonu yırtıldı

Sahnede pantolonu yırtıldı

18 Ağustos 2019 Pazar - 10:05




Ünlü şarkıcı İrem Derici, Antalya Kemer'de sahneye çıktı.





DJ Serkan'ın çaldığı müzikler ve go go dansçılarının gösterileriyle eğlenen İrem Derici hayranları, saat 02.00'de sahneye çıkan ünlü şarkıcıyla coştu.

Sahnede pantolonu yırtıldı

Bir saat süren konserde Derici, aldığı kilolar ve giydiği neon kıyafetiyle dikkat çekerken, en büyük sıkıntı ise Antalya'nın nemi oldu.




Sahnede pantolonu yırtıldı

İlk şarkısının ardından sıcağın bunalttığını belirten İrem Derici, "Malum Antalya çok sıcak, yağmur yağmış bir de nemini almış" dedi.




"HİÇBİR COVER ORİJİNALİNİN TADINI VERMEZ"'

Acemi balık' şarkısını hala Nalan'dan dinlediğini aktaran popçu, "Teşekkür ederim ama tabii ki asıl alkışlar, bu şarkıyı yapmama, söylememe rağmen itiraf ediyorum ben de Nalan'dan dinliyorum hala. Çünkü emin olun hiçbir cover orijinalinin tadını vermez. Çok zor. Çok çok çok zor" şeklinde konuştu.

"5 KURUŞ BİLE İSTEMEDİLER"




İrem Derici, geçtiğimiz aylarda çıkarttığı 'Mest Of' albümüyle ilgili şunları söyledi:"Bu albüm için bütün sanatçılarla konuştum, ettim. Çoğu para istemedi, 5 kuruş bile. Sibel Alaş, 'Arkadaşlar, 10 yıldır iki çocuk okutuyorum Diyarbakır'da, bir tek onlara minik bir ablalık yaparsan benden mutlusu olmaz' dedi. O yüzden yine ne varsa 90'ların sanatçılarında var. Biz böyle yalan yanlış kekere mekere gidiyoruz."

Sahnede pantolonu yırtıldı




"O 'CART' SESİNİ DUYDUM"

Yardımcısının uyarısıyla kuliste kıyafetini değiştirip sahneye gelen şarkıcı, "İlk defa bir sahnede pantolonum yırtıldı. 'Pantolonum yırtıldı' diyorum, manyaklar alkışlıyor. O yüzden beni yanlış anlamazsanız buraya gelirken giydiğim eşofmanımla devam edeceğim konsere. Ne yapalım biz öyle sevmiyoruz sağımız solumuz gözüksün. Biraz önce yelpazeyle eğildim ya bu kadar gürültüye rağmen o cart sesini duydum. Daha fazla görüntü kirliliği vermemek amacıyla giydim ve geldim" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap