SON DAKİKA



Haber > Magazin > Seni çok özlüyorum anne

Seni çok özlüyorum anne

25 Ekim 2020 Pazar - 13:22




Oyuncu Hande Erçel, 2019 yılında kaybettiği annesi Aylin Erçel’in doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Erçel'in yayınladığı kareye düştüğü not takipçilerini duygulandırdı.





Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Hande Erçel, son paylaşımıyla hayranlarını duygulandırdı.

Yayınladığı fotoğrafla annesi Aylin Erçel'in doğum gününü kutlayan Hande Erçel, paylaşımına düştüğü notla herkesi hüzünlendirdi.
Günün önemli manşetleri için tıkla

Annesinin bir fotoğrafını paylaşan güzel oyuncu , “Güzel sesin kulağımdan bir an olsun gitmiyor, varsın buradasın. Hala her sabah öpüyorsun boynumdan. Bugün senin doğuşun, sonsuz oldu… Her gün hayal ettiklerimizden daha güzel bir denize girdiğini biliyorum oralarda. Seni çok özlüyorum anne…” dedi.

Öte yandan Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel de annesinin aynı pozunu yayınlayarak, "Seni çok özlüyorum" notunu düştü.

Erçel kardeşlerin kanser tedavisi gören anneleri Aylin Erçel, Ocak 2019'da hayatını kaybetmişti. Zaman zaman annesine olan özlemini takipçileriyle paylaşan Hande Erçel, Anneler Günü'nde yaptığı paylaşımla da Aylin Erçel'i anmıştı.

'Aşığınım yanında olamasam da'

Annesi ile birlikte çekilen eski bir pozunu yayınlayan oyuncu, paylaşımına "Aşığınım yanında olamasam da..." notunu düşmüştü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap