SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tiyatro coşkusu!

Tiyatro coşkusu!

02 Mayıs 2015 Cumartesi - 17:46




Uluslararası Karadeniz Tiyatrosu renkli görüntülerle başladı. 15 Mayıs’a kadar sürecek festivalde 16 oyun sahnelenecek.





Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce Trabzon Devlet Tiyatrosu organizasyonunda ''16. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali'' start aldı. Atatürk Alanı’nda toplanan 12 ülkenin tiyatro ekibi renkli görüntülere sahne oldu. Meydan’dan Zağnos Vadisi’ne yürüyen tiyatrocuların müzik eşliğinde görsel şovu büyüledi. 15 Mayıs’a kadar sürecek festivalde 16 oyun sahnelenecek.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Necat Birecik festivali 16. kez gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek katılımcılara teşekkür etti. Birecik, “Devlet Tiyatrosu olarak son günlerde Türkiye'yi kucaklayan bir anlayışla her bölgemizde festival açılışları yapıyoruz. Dünyanın her yerinden tiyatro toplulukları bu festivallerle bizim seyircimiz ile buluşuyor. Bizim oyunlarımız ise farklı bölgelerde yeni seyircilerle buluşuyor. Bugün burada Karadeniz'in coşkun dalgalarını arkamıza alıp, dolu dolu geçecek bir festivalin heyecanını yaşıyoruz” dedi.



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap